KARAĐORĐE OPET NE RAZGOVARA SA ALEKSANDROM: Evo i zašto!

Autor:

Zadruga

26.08.2018

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odnosi između Aleksandre Subotić i njenog oca Karađorđa izgleda da opet nisu dobri!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/Parovi TV HAPPY
Karađorđe Subotić

Aleksandra Subotić ponovo se posvađala sa ocem Karađorđem. Naime, tata rijaliti zvezde i bivši muž Ljube Pantović besan je na ćerku jer mu nije dozvolila da se stara o unuci Magdaleni dok ona bude boravila u "Zadruzi 2".

- Aleksandra i David su upisali Magdalenu u vrtić u Novom Sadu. Zbog toga su doneli odluku da je najbolje rešenje da o malenoj brine Davidova majka Biljana. Njih dve se odlično slažu i Magdalena je sluša. Karađorđe je očekivao da će on čuvati unuku, kao što je to radio dok je Aleksandra bila u prethodnom rijalitiju i veoma se naljutio kada mu je ćerka saopštila da će njena svakrva biti zadužena za to. Ozbiljno se naljutio na nju i Davida, čak je prekinuo svaki kontakt s njima - otkriva izvor i dodaje da otac i ćerka komuniciraju samo preko njene babe.

- Subotićeva je zvala tatu više puta, ali on nije hteo da joj se javi na telefon. Ne želi nikakvu komunikaciju s njom jer je povređen. Oni kontaktiraju preko njegove majke, koja im prenosi sve u vezi s Magdalenom - kaže izvor za beogradske medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading