MILAN STANKOVIĆ NAPUMPAO USNE!

Autor: J. J.

Zabava

31.08.2018

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop zvezda Milan Stanković poznat je po čestim fizičkim transformacijama, međutim, ovog puta podvrgao se estetskom zahtevu kako bi promenio svoj izgled.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hristos Voskrese! Srećan Uskrs svima koji slave!

A post shared by MILAN STANKOVIC (@milanstankovic) on May 1, 2016 at 2:44am PDT

Sudeći po fotografijama na društvenoj mreži Instagram, Stankovićeve usne su vidno punije, što su primetili i fanovi, koji su ostavili brojne komentare na račun Milanove promene.

Na poslednjoj fotografiji na Instagramu jasno se vidi da su Stankovićeve usne punije i veće

Naime, Milan je objavio fotografiju sa snimanja druge pesme iz trilogije "Tokio", a sudeći po prizoru, pevač ne krije da je zadovoljan svojim novim izgledom. Ovaj postupak podržali su fanovi, koji su mu uputili brojne komplimente, ali pevač se nije tim povodom oglašavao na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sa snimanja Kriptona ?

A post shared by MILAN STANKOVIC (@milanstankovic) on Aug 30, 2018 at 9:42am PDT

Inače, Milan je nedavno za medije izjavio da se nije podvrgao nijednoj operaciji dosad jer se plaši odlaska pod nož. Javnosti je poznato da je Stanković korigovao zube, o čemu je i sam pričao, istakavši da nije bio zadovoljan svojim osmehom, a česta tema svakako je bila njegova stalna promena frizure.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading