Počeli su sa Rastom, ali ovi momci prete da ga svrgnu sa trona!

Autor:

Zabava

06.09.2018

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gliša i Niko "zapalili" su City Club u Strpcu! Malo je reći da su doveli atmosferu do usijanja. Kao u sred vrelog julskog dana, ovi momci su do maksimuma zagrejali ovo prohladno planinsko mesto. Iako su počeli kao predgrupa Stefana Đurića Raste na njegovim nastupima, oni ozbiljno prete da ga nadmaše sada kada nastupaju solo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kome je gliša najlepši ovako neka napiše u komentar :meni

A post shared by GLIŠA CAR BREE (@glisa_car_lepi_fp) on Jul 9, 2018 at 10:25am PDT


Pri pojavljivanju publika je skandirala njihova imena, a njima, verovali ili ne, nije bilo potrebno ozvučenje jer su se reci njihovih pesama čule tako glasno! 

Smenjivale su se stare i nove pesme, Kleopatra, Ferari, Loko, Flert... a publika je od početka do kraja nastupa bila na nogama.

U subotu nije postojala razlika u generacijama, svi su slušali i gledali ovaj neverovatan nastup koji je ličio na nastupe već proslavljenih velikih zvezda naše estrade. 


Čak i oni koji i nisu u tom "fazonu" bili su u čudu i sa odušeljenjem su dopustili da ih ritam "vozi". Gliša i Niko su sve naveli da svoju "plej listu" u automobilima dopune njihovim pesmama.

Inspirišu i zrače pozitivnom energijom i nesebično je dele sa publikom, koja je sve zainteresivanija za njihove dalje nastupe...a oni najavljuju novu pesmu i hit do kraja septembra! Dokazali su da su vredni pažnje i opravdali očekivanja obožavaoca, koji su svakim danom sve brojniji!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading