Snežana: NE OSTAVLJAJ ŽENU SA KOJOM SI NAPRAVIO PARE!

Autor: D. L.

Zabava

10.09.2018

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka i TV autorka Snežana Dakić brutalno je isprozivala bivšeg supruga biznismena Vladimira Mikića putem Instagram profila, te mu je poručila da je ona u velikoj meri zaslužna, između ostalog, i za njegov veliki finansijski uspeh.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Roze poze #carselfie Televizija voli sminku ?? a ja ne #summermood #preetyinpink

A post shared by Snezana Dakic (@snezanadakic) on Aug 2, 2018 at 10:21am PDT

 Naime, voditeljka je objavila fotografiju sa podužim opisom iz kojeg se jasno zaključuje da se indirektno obraća nekadašnjem partneru, a na slici je ispozirala pored svadbene torte.

- Nikada ne ostavljaj ženu sa kojom si napravio novac - rekao je jednom Napoleon Hil. U prevodu: da te ne bi poterao maler ili loša karma. A znam mnoge koji finansijski iscrpljuju bivše žene, pored kojih su se obogatili. Fuj! Pre ili kasnije su finansijski pukli. Neki su oboleli, a neki izvršili samoubistvo... u prevodu: "Bog sve vidi" - napisala je Dakićka u objavi, a dosta pripadnica nežnijeg pola pronašlo se u njenoj objavi ispod koje su i same stavile lična iskustva na istu temu. Nazvali smo Snežanu i pitali je da li je mislila na bivšeg supruga.

Snežana: I vi i ja vrlo dobro znamo na koga sam mislila

- Ne bih nikoga imenovala, ali i vi i ja vrlo dobro znamo na koga sam mislila - rekla je voditeljka, jasno stavljajući do znanja da je u pitanju Vladimir.

Da podsetimo, Snežana je stavila tačku na brak sa Vladimirom posle gotovo devet godina zajedničkog života, a zajedno imaju ćerku Lauru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading