Stanija progovorila kakav je PAKAO PROŽIVELA ZBOG KRISTIJANA!

Autor: blic.rs

Zadruga

10.09.2018

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se trenutno nalazi na izdržavanju zatvorske kazne, Kristijan Golubović je jedna od tema rijalitija "Zadruga 2"!

RepublikaFoto: prtnscr Zadruga
Stanija Dobrojević

Stanija Dobrojević, pobednica rijalitija "Farma" ušla je kao jedan od favorita za osvajanje glavne nagrade u rijalitiju "Zadruga 2". Pored Lune, koja je gledaocima ovog popularnog rijalitija dobro poznata, i Stanija ima svoje obožavatelje, koji su je na "Farmi" doveli do pobede.

Ipak, kada je rijaliti završen, svi se sećaju drame oko podele nagrade koju je imala sa Kristijanom Golubovićem, koji je pobegao iz rijalitija, a na kraju insistirao od Stanije da ispoštuje navodni dogovor koji ima sa njim te da mu da polovinu nagrade.

Danas, Stanija je progovorila o pozadini te priče i "osula paljbu" po Goluboviću koji se trenutno nalazi na izdržavanju zatvorske kazne. Ona je otkrila da je sve to uradila iz straha, te da je skupo platila prijateljstvo sa čovekom takvog kova.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Kristijan Golubović

- Uradila sam to zbog svog mira. Ne želim da se petljam sa takvim ljudima. Svi su očekivali da ja njega prijavim za iznudu novca, ali ja to nisam uradila zbog svoje bezbednosti, jer je trebalo da idem u Ameriku - ispričala je Stanija Miljani, dodavši da nije mogla da veruje šta joj je tada javno poručivao i koliko je bio spreman na mnogo toga da dođe do novca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
janko

11.09.2018 03:37

Ksad si jsevaljala sa Kristijanom,iako je jbio joženjen, u senu onda nisi jpreživljavala pakao.Drugo dobila sijpobedu zahvaljući njemu jer sisa njim sklopila dil, da organizujej svojej fanove da teglasaju,jer je izašao ranije.,pod uslovom da mu daš pola nagrade. zato ne laži po Zadruzi i ne pričaj jgluposti.Doboro sesećamo svega.Ljubila si mu noge javno i to smo videli,kao i ostalo

Odgovori 14 1