Nata: UDARAO ME JE PO GLAVI I TELU! Luka: LAŽOVE, TI SI MENE TUKLA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop zvezda Nataša Bekvalac juče je u Prvom osnovnom sudu u Beogradu dala iskaz po krivičnoj prijavi za nasilje u porodici koju je podnela protiv supruga Luke Lazukića. Kako Srpski telegraf saznaje, njeno saslušanje trajalo je tri i po sata, a tokom davanja iskaza nije želela ni da pogleda Lazukića. Međutim, uprkos tome što su izbegavali da im se pogledi sretnu, varnica i teških reči i te kako je bilo.

RepublikaFoto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
Nataša Bekvalac i Luka Lazukić

- Nataša je odgovarala na pitanja Lukinih advokata koji su insistirali da ponovo opiše dešavanja u njihovom stanu, na šta je ona rekla: "Tukao me je po glavi, rukama, šutirao me je u ranu od carskog reza i vukao po podu" - govori dobro obavešten izvor i dodaje da je Natašin opis tragičnog događaja Luku totalno rasbesneo:

Nataša: Imala sam pravo kao njegova supruga da vidim ko mu piše u pola pet ujutru

- Sve je laž. Ja sam žrtva. Ona je mene pretukla i treba joj suditi - besno je rekao Luka sudiji, dok su njegovi advokati pokušavali da ga smire. Nataša nije nasela na ove njegove provokacije i optužbe, već je gledala na drugu stranu, kako tvrde naši izvori.

RepublikaFoto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
Luka Lazukić

Kako dalje navodi isti sagovornik, Lukini branioci dotakli su se i sporne teme oko plaćanja letovanja, ali i računa, na šta im je Nataša odgovorila kako je prvo letovanje na Ibici platila lično ona, dok je svadbeno veselje u tom letovalištu platio Lazukić. Pored toga, Nataši je postavljeno pitanje da li je i ranije imala napade ljubomore i zašto čitala njegove poruke, na šta je ona odgovorila:

- Imala sam pravo kao njegova supruga da vidim ko mu piše u pola pet ujutru, budući da je spavao u alkoholisanom stanju, a da su poruke konstantno stizale - rekla je Nataša, što Lazukić nije želeo da komentariše.

Lazukić: Nataši treba suditi, a ne meni

Nakon suočavanja iz suda je prvi izašao Luka u pratnji svojih advokata. Novinari su ih pitali za komentar, na šta je jedan od njegovih branioca rekao:

- Sada će vam izaći Nataša, pa pitajte nju - izjavio je ironično Lukin branilac.

RepublikaFoto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
Nataša Bekvalac

Sa druge strane, pravni zastupnici Bekvalčeve rekli su da su zadovoljni ishodom suđenja.

- Zadovoljni smo suđenjem. Nataša je dala svoj iskaz, a sledeće ročište je zakazano za 1. novembar i to je sve što imamo da vam kažemo - izjavio je Đorđe Dobanovački iz kancelarije Aleksić.

Inače, u novembru će biti saslušana dadilja Natašine i Lazukićeve bebe, koja je jedini svedok događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading