(VIDEO) Ženi se Stevan Anđelković, KUMA MILICA SE USPAVALA!

Autor:

Zabava

20.09.2018

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Stevan Anđelković i njegova izabranica Nataša Ivković upravo su se venčali u crkvi Svetog Dimitrija na Novom Beogradu, a kuma Milica Todorović, iako je stigla na vreme, otkrila je da se ipak danas uspavala.

RepublikaFoto: Republika
Mladenci su stigli u crkvu... Stevan Anđelković sa izabranicom Natašom Ivković

Nataša i Stevan u automobilu marke "Porše" stigli su ispred crkve gde su ih dočekali svatovi koji su prisustvovali ceremoniji crkvenog sklapanja braka. Među prvima je stigla Stevanova kuma i najbolja drugarica Milica Todorović sa partnerom Milošem Paunovićem, kao i pevačevi prijatelji Slavica Ćukteraš, Nikolina i Saša Kapor, a veliko iznenađenje je i dolazak makedonske pevačice Kaliopi Bukle. 

RepublikaFoto: Republika
Uspavala se, al' stigla na vreme... Milica Todorović
RepublikaFoto: Republika
Elegantni... Milica i Miloš

Mladenci su pre ulaska u crkvu ispozirali, ali samo sa najbližima, te je tako Stevanu i njegovoj budućoj supruzi svu sreću poželeo mladoženjin deda.

RepublikaFoto: Republika
Ispred crkve ispozirali sa mladoženinim dedom.. Nataša i Stevan

Nataša i Stevan u vezi su 11 godina, a nedavno su kupili i stan kako bi započeli zajednički život. 

Kuma na svadbi je pevačica Milica Todorović koja je otkrila kako se pripremala za ovu ulogu:

- Prvi put sam kuma i veoma sam srećna. Svi su me zvali, mama me je podsetila da ponesem bele sveće, krštenicu, kopiju lične karte. A jutros sam se uspavala, ali ne mnogo samo 20 minuta iako mi je Stevan rekao: "Mile, nemoj sutra da zakasniš na svadbu", i evo nisam - kazala je raspoložena Milica. A ko će biti Milicin kum na njenom venčanju saznajte u videu ispod:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading