SLOBA IZABRAO TAMARU UMESTO KIJE: Kristina rešila da joj se osveti?!

Autor: alo.rs

Zabava

24.09.2018

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je u emisiji kod Ognjena Amidžića, Sloba Radanović izabrao Tamaru Đurić, a ne nju, Kija na sve načine pokušava da ponizi pevačicu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar

Kada je na pitanje voditelja koga bi između Kije i Tamare izabrao da spasi kada bi došlo do potopa planete, Sloba istog trenutka izgovorio "Tamaru", izazvao je lavinu uvreda od strane bivše supruge.

Kija nije uspela da sakrije koliko ju je pogodilo što ju je javno stavio na drugo mesto, a sada je otišla korak dalje i novopečenu pevačicu nazvala "makaronom", aludirajući na njenog bivšeg dečka, biznismena Dejana Palića Makaronu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Djuric (@tamarastar89) on Jul 19, 2018 at 3:09pm PDT

Iako potencira da ne voli da upliće druge ljude i Radanoviću žestoko zamera kada uradi sličnu stvar, ovoga puta nije odolela da uplete Đurićkinog bivšeg dečka i dugogodišnjeg prijatelja.

KIjinim uvredama prethodilo je i to što se po gradu sve više šuška da joj se bivši suprug zaljubio u pevačicu i da na sve načine pokušava da je osvoji.

Podsetimo, osim što je pevač rekao da bi život pre proveo pored Tamare, nego pored bivše supruge, on se na komentare voditelja i ostalih gostiju da se očigledno zaljubio zagonetno se smeškao, ne želeći da porekne da je upravo ona ukrala njegovo srce i da mu se izuzetno dopala.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Sloba Radanović

Kako izvor blizak pobednici rijalitija tvrdi, bivši supružnici su nakon razvoda ostali u dobrom odnosu, pa je Kockareva bila neprijatno iznenađena što je ispred njihovog braka i petogodišnje veze, stavio devojku koju je u tom trenutku poznavao petnaest minuta.

- Ne znam kome bi bilo prijatno da na televiziji koja je u toj meri gledana čuje kako bivši muž bira devojku koju zna 10 minuta, umesto žene sa kojom je proveo pet godina. To ju je šokiralo i nakon emisije ga je nazvala da mu objasni da je ružno to što je rekao. Već tada je Tamaru nazvala svakvim imenima i bilo je jasno da će situacija između njih dve tek da eskalira. Kristina mu je naglasila da ne želi da ga vidi pored Tamare i da treba da se stidi za sve što je izgovorio - kaže izvor za Alo!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dejan

27.09.2018 15:25

Sloba nema novac da finansira sponzorusu Tamaru. Odmah ce da mu trazi dzip, novac 10 hiljada evra mesecno, da joj kupi garderobu i stan, pa posle da joj kupi jahtu.

Odgovori 16 0