KOMŠIJE NE PODNOSE ANABELU I ANDREJA: Kamo sreće da ne ŽIVE OVDE!

Autor: Blic.rs

Zabava

27.09.2018

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bračni par Anabela i Andrej Atijas nedavno su imali svađu zbog koje su završili i u policiji, a njihove komšije sada su otkrile šta misle o njima.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
A delovali su kao skladan par... Andrej i Anabela Atijas

Komšije Anabele i Andreja nemaju baš reči hvale, a za medije su želeli da govore, ali ne i da se fotografišu:

- Bože me sačuvaj šta oni to rade. Nisam čula svađu u zgradi te noći kada je Anabela otišla u policiju, ali sam saznala šta se desilo i ne čudi me ništa. Kamo lepe sreće da ne žive ovde, da nas ne brukaju više. Iz njihovog stana se stalno čuje buka i galama , svađe su im način komunikacije - istakla je jedna gospođa.

o Andreju je čak progovorila i konobarica iz obližnjeg kafića, koja tvrdi da Atijas nema granice u piću:

- Andrej je veoma agresivan i nasilan kad popije. Ima prgavu narav. Svađa se sa svakim ko mu je u blizini, a često pije. Tada viče i glasno razgovara telefonom. Neće da ide kući ni kad je fajront.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
I konobarica dala svoj sud...Anabela i Andrej

Međutim, jedan konobar iz restorana u kom često ručaju, imao je lepe reči o Anabeli i njenim ćerkama:

-  Za bakšiš nema pravila, nekad ostave manje nekad više, kako kad. Ali obično su darežljive. Često svaćaju ili na piće ili na večeru.

Komšije su prokomentarisale i Lunu koju nisu mnogo viđale od izlaska iz "Zadruge" jer ne samo da tu nije živela u periodu između dva rijalitija, već je i retko dolazila:

- Anabela mi se stalno javlja, Lunu sam videla samo jednok otkako je izašla iz Zadruge. Javila mi se tada, ali je jako povučena i depresivna otkako je izašla iz Zadruge, a evo opet tamo - dodaje jedan komšinica, dok druga tvrdi da Anabela od sukoba sa Andrejem ne izgleda dobro:

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Luna, Anabela i Andrej u periodu sreće...

- Izgleda stalno uznemireno i zabrinuto. Nekako kao da je izgubljena u prostoru   i vremenu, dok njen muž izgleda besan. Otkako je ju je napao, ne viđam ga da dolazi - istakla je jedna žena koja živi u istoj zgradi u kojoj i Atijasovi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading