Goca: Rašu iznenadim seksi vešom i raznim egzibicijama

Autor: J. J.

Zabava

28.09.2018

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop zvezda Goca Tržan već nekoliko godina uživa u braku sa bubnjarem Rašom Novakovićem, a o njihovom odnosu govori bez dlake na jeziku. Pevačica je za Srpski telegraf otkrila da svog supruga neretko iznenadi seksi izdanjem, kao i da im strasti ne manjka u spavaćoj sobi.

Foto: instagram.com/gocatrzan
Goca

- Uvek nosim seksi donji veš i volim da iznenadim Rašu u spavaćoj sobi raznim ezgibicijama. On je obično u fazonu "Gde si pošla tako obučena?!" jer znam da me on najviše voli kada nosim pidžamu. Kod mene i mog supruga nema mnogo predigre i glumatanja. Ja kada se sredim mi odmah pređemo na stvar - rekla je Goca, koja tvrdi da muškarci ne cene dovoljno to što se žene ulepšavaju za njih.

- Žene se stalno trude da muškarcima budu privlačne, ali ne bih rekla da oni to umeju u dovoljnoj meri da cene. Neki to uopšte ne primećuju i ko zna gde su im misli - objašnjava pevačica.

Gocina ćerka Lena ulazi u pubertet, a kako kaže, zbog toga su svađe česte u kući. Kao majka, ona je preuzela ulogu "lošeg policajca", dok je Raša popustljiv.

- Lena više sluša Rašu, to moram da priznam. Nekako sve češće počinjemo da se svađamo, a Raša uvek staje na njenu stranu. Znam da majke nekada umeju da budu jako iritantne sa nekim stvarima, ali se na kraju sve svede za naše dobro. Ona ulazi polako u pubertet i shvatam da je smara većina stvari koje joj sad govorim, ali to tako mora i moja će uvek biti zadnja.

Goca: Lena više sluša Rašu, to moram da priznam. Kad se svađamo, on uvek staje na njenu stranu

Tržanova je sa porodicom posetila magacin onlajn prodavnice "Kupi, kupi u Rumi", gde je isprobavala brojne modne kombinacije, a svoj stil je, kako kaže, kroz godine izgradila sama.

- Svi imamo svoje greške, uspone i padove kad je oblačenje u pitanju. Nekako sam kroz godine sama izgradila svoj prepoznatljiv stil oblačenja i danas ga negujem. Ne volim da nosim stvari koje su previše pocepane, kako to moda nekako danas diktira. Više volim dobro osmišljene cele komade koji ističu figuru, ali ne izgledaju previše nametnuto - rekla je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading