Žizela: MARINKOVIĆU NIKO NE SME DA BRANI DA VIĐA DECU!

Autor: D. L.

Zabava

28.08.2018

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Živković poznatija kao Ivana Žizela jedna je od takmičarki koja je najviše zaintrigirala javnost od kada je ušla u sedmu sezonu rijalitija "Parovi".

RepublikaFoto: instagram.com/posutkina
Ivana Živković Žizela

Nakon predstavljanja javnosti, Živkovićeva je mnoge iznenadila time što je stala na stranu Ivana Marinkovića i ispričala da on ima svako pravo da viđa decu kad god to poželi, bez obzira na to što mu bivša supruga Goca Tržan i bivša devojka Miljana Kulić to u većini slučajeva brane.

Ivana: Miljana i Goca su sebične i grešne. Ivan je takav kakav je, treba sve da ostave po strani

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi
Ivan Marinković

- Slušala sam i gledala sve što se dešavalo tokom proteklih nekoliko meseci. Žao mi je što Marinković nema kontakt ni sa jednim detetom. Šok je za mene što moram ovo da pričam, ali ja sam išla u specijalnu školu. U toj ustanovi deca nikada nisu upoznala svoje roditelje. Velika je Gocina greška što Ivanu ne daje da vidi dete, a i Miljani isto, jer je ipak Ivan otac. Sva vika i galama moraju da se zaborave. Ako roditelji prave grešku i prepucavaju se, treba to da zaborave zbog dece jer ona moraju da imaju oca i majku. Miljana i Goca su sebične i grešne. Ivan je takav kakav je, one su sa njim živele nekad i treba sve da ostave po strani, a dete da stave na prvo mesto - rekla je Živkovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading