ISPLJUVALA GA PRED NASTUP: Sloba i Kija pevali zajedno, on NIŠTA NIJE ZNAO!

Autor: Blic.rs

Zabava

30.09.2018

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović sinoć su imali zajednički nastup u Diseldorfu, a pre toga pobednica "Zadruge" imala je nekoliko reči da kaže o svom bivšeem suprugu koje da je čuo verovatno bi otakazao pojavljivanje s njom.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Sinoć su pevali zajedno, a Kija je imala šta da kaže o Slobi...

Naime, njih dvoje su na ovaj nastup došli različitim avionskim letovima i bili smešteni u dva hotela:

- Pošto Kija i Sloba imaju istog menadžera, on im je organizovao zajednički nastup. Niko se od njih nije bunio, već su profesionalno pristali da se zajedno pojave na sceni. Jedino što su tražili da putuju različitim letovima i da ne budu smešteni u istom hotelu - navodi dobro obavešten izvor.

RepublikaFoto: instagram.com/failsofalltimes
Održali nastup zajedno... Kija i Sloba

A onda je Kija komentarisala svoj odnos sa Slobom:

- Ponašaću se profesionalno kao što sam to uvek činila. Neću mu dati sigurno novu šansu. On je loš čovek i bio je loš muž. Ne zanime me više, samo poslovno ćemo sarađitvati - izjavila je Kristina.

Sloba ništa nije govorio pred nastup, a sada kada bude ovo pročitao možda će mu biti žao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dragan

30.09.2018 09:41

Slo je ponov9 ispao budala, štoje uopššte prihvatio nastup sa njom, ajoš zajendo na bini..Uništićemu karijeru ova pakosna i iskompeksirna žena. Ona nema ni gram poštovanja prema njemu. Nema tih para zbog kojih bih ja sa bivšom ,čak i profesionalno odreradjivao nei posao. Rzaveli se, priči kraj.Potpuni IGNOR, se veze prekinuti i promeniti menadžera,to jejedii spas za nejga da se oslobodi ovog zla od žene.Da bi mogao normalno da diše....

Odgovori 5 19
una

01.10.2018 12:51

Samo poslovna saradnja. Sta je tu lose?

Odgovori 10 1
Dela

06.10.2018 11:15

Slobo, šta se sa tobom dešava, kakvi zajednički nastupi. Paviš gluposti ne razmišljajući. To nije profesionalizam, već uništavanje sopstvene karijere. Neka ona peva gde hoće.Radi svoje nastupe sam. Šta će ti ovo zlo od žene u blizini. O kakvim ti prijateljjskim odnosima pričaš i sa kim. Imaš li ti grama mozga više. Nisi ni jednu pouku izvukao iz prošlososti. Osvesti se ,glavu gore i sam nastupaj jer si vrh. Šta to radiš od svog žvoita.PČljuje te po medijima, najgor egovori o tebi, zjavljuje da si gej itd.itd. Šta se sa tobom dešava. Izvrstan si pevač, ali tvoje jponašanje nije jnormalno.