SVE PUCA! KARLEUŠA I KIJA NASTAVILE RAT: Ni majka te se ne seća, RIP!

Autor:

Zabava

04.10.2018

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša ne može da se pomiri s činjenicom da pojedine ličnosti iz rijaliti programa počinju da se bave pevanjem, pa je na tu temu nedavno objavila da će prestati da nastupa na mestu gde ove osobe održavaju svoje koncerte. Međutim, sama je priznala da se nedavno predomsilila i za ogromnu svotu novca nastupila na mestu gde je pre nje pevala Kristina Kija Kockar.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Puk'o joj film... Jelena Karleuša

- Pristala sam da u subotu pevam u Austriji, u klubu gde je pre mene pevao neki rijaliti polusvet. Razumite me, dali su mi 25.000 razloga da zažmurim na tu njihovu grešku koju neće ponoviti - napisala je Jelena na svom profilu na društvenoj mreži tviter, a onda je započela pravi rat s Kijom, koja je odlučila da joj ovoga puta ne oćuti.

RepublikaFoto: youtube.com/ FM Play
Osmelila se da odgovori Karleuši... Kija Kockar

- Ma meni je to sve smešno. Kačiti se na mene da bi bila u novinama, a čak me ni ne poznaje niti je bilo kako povezana sa mnom. Ali, sve poštujem, svako ima svoje načine da im se ime što više pominje i ne uzimam za zlo. Štaviše, to mi je i simpatično. Ja volim Jecine pesme, čak ih i pevam na nastupu - počela je Kija i dodala:

- Čini mi se da je rekla da ne bi nastupala ma koliko novca ponudili... Izgleda da ipak postoji cifra. A zar ona nije bila u rijalitiju, kao i njena majka, ili sam pogrešila? U svakom slučaju, želim joj uspešan nastup - poručila je novopečena pevačica.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Ne želi da deli scenu sa rijaiti učesnicima... Jelena Karleuša

Međutim, kada je Jelena ovo pročitala potpuno je bila van sebe i ponovo se obratila putem društvene mreže:

- Odgovorila bih ja ovim nekim rijaliti mukicama koje se kače na mene, ali sad nije jun već oktobar, više ih se ni majka ne seća. RIP - nastavila je Karleuša rat, a ni Kija nije ostajala dužna:

-  Hahahaha, ali ti si prva počela da se kačiš na mene! I kad te iskuliram, ti nastavljaš, samo da bi bila u novinama. Toliko tužno! - napisala je Kija.

Foto: instagram.com/kija_kockar__official
Da li će se Karleuša zaustaviti posle ovoga?

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Jovo

04.10.2018 16:21

JK se kaci na druge da bi se pojaavila u medijima. Jadno od nje.

Odgovori 40 4
Boris

04.10.2018 19:32

JK se kaci na najpopularnije licnosti da bi se pored njih pojavila u novinama. JK ne zna da peva i niko je ne dira i ne konstatuje jer je nebitna.

Odgovori 25 2
vesna

05.10.2018 13:41

JK RIP.

Odgovori 14 1