Mia: Vodiću bebu na nastup za dobru lovu!

Autor: D. L.

Zabava

10.10.2018

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Mia Borisavljević gostovala je prekjuče u emisiji "Amidži šou" i sve šokirala izjavom da neće otkazivati nastupe za koje joj se nudi dobar honorar zbog bebe, već će ćerkicu da povede sa sobom!

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera Official
Mia Borisavljević

Atraktivna brineta je na pitanje voditelja Ognjena Amidžića da li bi otkazala vredan nastup zbog toga što kod kuće mora da ostane uz bebu odgovorila krajnje neočekivano.

Borisavljevićka: Vodila bih je sa sobom i dogovorila sa za pauzu. Šta ima veze, neće bebi ništa da fali

- Povela bih je sa sobom i dogovorila se za pauzu. Šta ima veze, neće bebi ništa da fali - rekla je Mia i ostavila ceo studio u šoku. Međutim, njenu odluku su podržali i pojedini gosti u publici koji su se složili sa ovakvim načinom razmišljanja.

Pored nje, Ognjen je ugostio i atraktivne voditelje Marijanu Mićić i Anu Mihajlovski, zatim pevačice Jelenu Rozgu i Maju Berović, kojima je tokom cele emisije zadavao zanimljive zadatke i igrice u kojima su se jedva snalazile.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading