Evo kako su se Sonja i Aca pomirili!

Autor: blic.rs

Zabava

11.10.2018

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Aleksandar Vuksanović alijas Aca Lukas i njegova bivša supruga Sonja Vuksanović obnovili su ljubav pre nego što su zvanično potpisali papire za razvod.

RepublikaFoto: instagram.com/sonjavu
Aca Lukas i Sonja Vuksanović

Naime, bez obzira na teške reči koje su pale među njima i to što ga je ona prijavila za nasilje u porodici, za koje on tvrdi da ga nije bilo, oni su se pomirili. Kako saznaje magazin “Scena”, njih dvoje još uvek kriju od većine prijatelja da su obnovili ljubav iako se ne razdvajaju.

Izvor blizak supružnicima otkriva kako je došlo do pomirenja.

- Aca i Sonja su izgladili odnose još letos, ali on nije razmišljao u smeru da bi mogli da obnove i ljubav, te ponovo žive zajedno. Međutim, nedavno je Aca hteo da vodi njihovu ćerku sa sobom na odmor u Tursku. Za to mu je bio potreban Sonjin potpis jer je dete dok se sudski proces razvoda ne završi bilo kod nje. Zato je Lukas razgovarao sa Sonjom i ona mu je usmeno rekla da će dati odobrenje, zbog čega je njegov advokat sastavio zahtev i dostavio papire o gradu i hotelu gde će odsesti - kaže izvor i otkriva:

- Na papirima je bila rezervacija luksuznog rizorta u kojem sedam dana odmora staje oko 15.000 evra. Reč je o jednom od najnovijih kompleksa u okviru kojeg su akva-parkovi, zoološki vrt, sportski tereni i predivne plaže. Sonji se dopao taj kompleks i odmah je pozvala Lukasa da traži da i ona ide s njima. On je pristao, doplatio aranžman i avionsku kartu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Biće dobra žurka!? BEAGLE!!! A i hotel je ODLIČAN! Hilton - Podgorica! ?

A post shared by ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) on Apr 6, 2018 at 3:22pm PDT

Kako saznajemo, tada je sve počelo. S obzirom na to da su oni nekoliko meseci ranije izgladili odnose, nije bilo svađe i problema, pa se već na početku putovanja naslućivalo kako će se sve završiti.

- Viktorijinoj sreći što putuje sa mamom i tatom nije bilo kraja, što je posebno obradovalo i Acu i Sonju. Odlučili su da se neće svađati čak i ako požele da ćerki ne bi pokvarili užitak. Međutim, more i vreme koje su proveli zajedno su učinili svoje, pa su podgrejali strasti. Aca je i pre nego što se Sonja ponudila da ide sa njima u Tursku rezervisao ogroman apartman u koji su osim dnevnog boravka i velikog balkona, bile uključene dve spavaće sobe. Zato Aca nije morao da iznajmljuje novu sobu za Sonju već je u startu bila sa njim i ćerkom u tom velikom apartmanu. On je samo doplatio “all inclusive” uslugu za još jednog člana. Svi zajedno su proveli sedam predivnih dana na moru, gde su ponovo bili prava porodica - kaže izvor.

Prema njegovim rečima, do pomirenja je došlo ubrzo nakon što su sleteli u Tursku, ali su odlučili da ne govore svim prijateljima jer su ih oboje svi savetovali da se ne mire.

- Lukasovi prijatelji bili su revoltirani svime što se dogodilo među njima jer su smatrali da Aca zaista nije kriv. Zato će se mnogi razbesneti kada shvate da su se on i Sonja pomirili. Slična je situacija i sa Sonjinim prijateljicama, koje je savetuju da joj Lukas ne treba u životu. One joj govore da treba da se razvede, ali da bude u dobrim odnosima sa njim zbog alimentacije i ćerke Viktorije. Zato oni kriju da su se pomirili u emotivnom smisli, već samo govore da su izgladili odnose da poznanicima ne bi bilo čudno kada ih vide zajedno. A istina je potpuno drugačija, njih dvoje se ovih dana ne razdvajaju, Lukas posle nastupa odlazi kod Sonje i Viktorije ili ona ćerku dovozi kod njega. A tada uglavnom svrati pa budu svi zajedno - otkriva izvor.

Kako saznajemo, Sonja se pohvalila drugaricama u kakvom je rizortu bila u Turskoj i kako se Aca ponašao prema njoj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SONJA? Lifestyle/Fashion (@just.sonja_sv) on Oct 11, 2018 at 2:12am PDT

- To je glavna tema trač kafa Sonje i njenih nekoliko najbližih prijateljica ovih dana. Ona i Lukas su sve vreme na vezi i non-stop se viđaju. Čak odlaze zajedno u restoran na večeru, pa ih neretko i gosti mogu videti kako se smeju i nazdravljaju. Njih dvoje ne spominju ono što se dogodilo, ali će i to morati da rasprave ukoliko misle da nastave da žive zajedno. Mnogo toga su rekli jedno o drugom tokom vremena koje nisu proveli zajedno, a tu je i prijava za porodično nasilje. Ovakav epilog niko nije očekivao posle svega, ali to je njihov život, pa nek rade šta hoće. Drago mi je zbog Viktorije što se to dogodilo jer je ona u svemu ovome najviše patila, iako su se oboje trudili da joj olakšaju. Sa druge strane, Sofija, Sonjina ćerka iz braka sa Šašićem, nije oduševljena jer je bila svedok svega kroz šta su Aca i Sonja prošli i svađa koje su mesecima trajale. To su za nju bili užasni trenuci pa je vest da su se pomirili nije u potpunosti obradovala iako Lukasa voli kao oca - kaže izvor

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading