Sin Lepe Brene otvorio restoran: Zorana se nije odvajala od Stefana!

Autor:

Zabava

13.10.2018

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlađi sin Lepe Brene i Slobodana Živojinovića, Viktor, sinoć je sa nekoliko drugova otvorio restoran, a svi članovi porodice došli su da ga podrže.

RepublikaFoto: Republika.rs
Podržala sina... Lepa Brena

Po ugledu na starijeg polubrata Filipa, i Viktor se obreo u ugostiteljstvu, a kako je istakao samo je sledio svoje snove:

- Više me je otac posavetovao, jeste mama tu u tom noćnom životu, ali sam se obratio ocu i partnerima jer oni više imaju iskustva. Boba neće da kuva, već kuvar. Dosta je on kuvao - nasmejao je sve mladi Živojinović koji je imao poruku za svoje vršnjake:

RepublikaFoto: Republika.rs
Posavetovao vršnjake... Viktor Živojinović

- Posavetovao bih svoje vršnjake da krenu da se bave onim što vole i da ne odustaju. Ja sam spojio ono što volim, volim da jedem i da izlazim i sada ćemo da vidimo kako će to da izgleda. Ne plašim se da ću se ugojiti, sada imam samo još veću motivaciju da dodatno smršam - kroz osmeh je rekao Viktor.

Na otvaranje Viktorovog restorana došao je i njegov brat Filip, koji mu je sada i konkurent. I stariji brat Stefan podržao je Viktora, a na slavlje povodom otvaranja restorana došao je sa blogerkom Zoranom Jovanović sa kojom se tokom čitave večeri družio.

RepublikaFoto: Republika.rs
Nisu se odvajali...Zorana Jovanović i Stefan Živojinović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zaklina

13.10.2018 19:39

Brena see opet Sama obukla, uzas, nedajte joj!!!

Baki

13.10.2018 23:54

Viktor otvorio restoran o tatine i mamine love i sad ce on biti biznismen eee svasta .