Zorica skočila da bije Aleksandru: Celulitaro, hoćeš da brojim u Kaluđerici ko te je je*ao!

Autor:

Zadruga

09.10.2018

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić ponovo je počela s prozivkama, a ovoga puta napala je Zoricu Marković za krađu hrane, što je pevačica negirala i žestoko se razbesnela.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sve je počelo kada je Aleksandra optužila Zoricu da krade...

- Ceo dan slušam šta pričaš, krala si moju hranu. Znaš mnogo dobro da si krala, lopove! Ženo matora! Ti si jedna krava matora, babetino jedna. Ne unosi mi se u facu lopove - vikala je Aleksandra.

- Marš klošarko, ti ćeš meni da ja kradem. Ti si jedno lažljivo go*no. Je*aću ti mater - urlala je Zorica u glas sa Subotićevom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
I David ih razdvajao... Markovićeva i Dragojević

Iako je obezbeđenje odmah uletelo u Belu kuću i razdvojilo ih, Aleksandra je otišla u kupatilo, a Markovićeva je došla za njom gde je rasprava nastavljena:

- Mala, mnogo se ku*čiš, moraćeš da mi se izviniš za ovu laž. Lažeš, mala d*oljo! Koliko para primaš da ućutiš? Tražićemo snimak, ja ti ništa nisam uzela. Doći će ti Ljuba, pa ćeš videti. Jeba*e ti mamu! Hoćeš li da te bijem ili ću da progovorim? - urlala je Markovićeva i nastavila:

Foto: youtube.com/Zadruga Official
A obezbeđenje se nije odvajalo od njih... Aleksandra i Zorica

- Dečko ti je pe*er! Koliko parica primaš da ćutiš da ti je dečko pe*er? Hoćeš da počnem da brojim Kaluđericu celu, ko te je sve je*ao? Dolazila si i kod mene u kafanu. Ko te sve tukao, celulitaro? Džaba ti sve kad si uličarka iz Kaluđerice. Tebe treba biti i je*ati - rekla je Markovićeva dok ju je David Dragojević odvajao od Subotićeve.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading