Davidova majka o sinu: Zadavio bi Tomovića da ga nisu zadržali!

Autor: pink.rs

Zadruga

08.10.2018

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Dragojević, majka Davida Dragojevića, osudila je napad Vladimira Tomovića na Aleksandru Subotić i prokomentarisala reakciju svog sina kada je došlo do incidenta.

Foto: printscreen/TVPink
David i Aleksandra

- Šokirana sam Vladimirovim ponašanjem koje je već neko vreme katastrofalno. Meni su on i Stanija u početku bili simpatični kao par, ali sam vremenom uvidela kakvi su. On kada ne može verbalno da odgovori, ide na mišiće, to je opšte poznato. Strašno mi je bilo da gledam da neko onako udari ženu - rekla je Biljana za "Pink.rs" i dodala da potpuno podržava odluku produkcije da ga diskavalifikuje jer je svojim postupcima pokazao da nije za rijaliti.

S obzirom na to da su David i Aleksandra lupali na vrata u pokušaju da izađu iz "Zadruge", Biljana smatra da su bili revoltirani reakcijom pojedinih učesnika.

- Bitno je samo da ostanu prisebni, da ne zaborave gde su i zašto došli. Aleksandra je spremna da se sa svima nosi verbalno, dok je David emotivniji i mirniji od nje, mada je i on dosta očvrsnuo posle svega - zaključula je ona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Boris

09.10.2018 15:16

Kako Davidova majka zna da bi David zadavio Tomovića da ga nisu zadržali?

Odgovori 11 0
Ana

09.10.2018 16:40

@Boris - Zna majka iz licnog iskustva sa nasilnim sinom Davidom.