I delje ništa od drugog deteta: Seka progovorila o usvajanju!

Autor:

Zabava

21.10.2018

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rođenje sina Jakova je neizmerno usrećilo pevačicu Svetlanu Seku Aleksić koja je sa suprugom Veljkom Piljikićem godinama pokušavala da dobije dete. Ovoga puta, Seka i Veljko trude se da Jakovu podare brata ili sestru, ali kako pevačcia tvrdi, to nije lako:

RepublikaFoto: Promo foto
Želi drugo dete... Seka

- To ništa nije nenormalno. Ja kao i svaka žena prižekljujem više dece, ne bih volela da moj sin bude sam, ali je sve u Božjim rukama, Veljko i ja bismo voleli - izjavila je Seka.

Međutim, u slučaju da Jakov ne dobije brata ili sestru, voditelji emisije "Premijera Vikend-Specijal" pitali su Seku da li je razmatrala mogućnost da usvoji dete:

- To je veliko humano delo, ali nisam još o tome razmišljala. Pokušaćemo da dobijemo prirodno - izjavila je pevačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Napunili smo dve godiniceeee ? @skoria_torte @wedding_vanilla

A post shared by Seka Aleksić | Artist (@seka_aleksic) on Sep 27, 2018 at 9:39pm PDT

- Veljko je malo strožiji, a ja znam da odaberem momenat kada da budem stroga, a kada ne. Ja sam više popustljiva. Meni je Jakov prezanimljiv kada kaže: "Mama, pa pa! - ja moram da se krijem, a tata samo ode i ništa - ispričala je Aleksićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading