Hoće li i Gagi? Posle Kije i Anabela piše knjigu!

Autor: Alo

Zabava

20.10.2018

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogromna prašina podigla se zbog vesti da je Kristina Kija Kockar, pobednica "Zadruge" i pevačica napisala knjigu koja će se u ponedeljak pojaviti u prodaji. Ali ono što je još više iznenadilo je da i Anabela Atijas priprema književno delo koje je započela još pre dve godine.

Foto: instagram.com/anabelci
Spisateljica...? Anabela Atijas

Iako Anabelina knjiga i dalje nije završena, pevačica je nedavno govorila o radnji u romanu čiji je ona autor. Bivša članica grupe "Fanki Dži" istakla je da je radnja njene knjige jedna erotska priča kao i da tema seksa o kojoj piše, više nije tabu:

- Toga je uvek bilo, samo se granice pomeraju. Možda se samo sada malo više javno priča o tome, nije to više toliki tabu. Sećam se kad sam u svoje vreme pronalazila erotske časopise. Mislim da se stidimo da pokažemo da to privatno pratimo, ne kažemo da upražnjavamo, ali ako ništa drugo, izguglamo - istakla je pre dve godine Atijasova, koja je inspiraciju za pisanje pronašla u svom suprugu s kojim je tada bila u odličnim odnosima, ali se sada situacija drastično promenila:

Foto: instagram.com/anabelci
Glavni junak... Andrej i Anabela...

- E sad, kako da vam kažem kako budim strast, pa treba ljudi da pročitaju moju knjigu. Iznenadićete se koliko sam otvorena po pitanju seksa. Andrej je model, po njemu se stvara lik, a kad bi se knjiga ekranizovala, ne bih mogla da podnesem da on glumi. Ko je dominantan? Iznenadićete se - izjavila je Anabela koju je Kija Kockar preduhitrila i čija knjiga će biti objavljena sledeće nedelje, dok ćemo na roman Atijasove sačekati. 

RepublikaFoto: e-stock
A njena knjiga izlazi u ponedeljak... Kija

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Boris

20.10.2018 16:57

A na koricama knjige obavezno Anabelin znak ruka sa prstom.

Odgovori 15 0
vera

20.10.2018 17:24

Gagi je mogao da pomogne Anabeli. Knjiga bi do sada znatno napredovala. Gagi ne zna sva slova, ali ima zelju da pomogne bar sa onim slovima koje zna.

Odgovori 14 0
Mima

21.10.2018 09:01

Naravno da trebaju da napisu knjigu.Sta se sve njima izdesavalo,ja bih napisala u dva dela.

Odgovori 0 12