Nataša Bekvalac o ćerkama: Tate su tu, ali ja odlučujem o njihovom vaspitanju!

Autor:

Zabava

21.10.2018

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teški trenuci sada su iza pevačice Nataše Bekvalac koja je posle svega što joj se izdešavalo odlučila da objavi pesmu "Mala plava" povodom čije promocije je danas gostovala u emisiji "Premijera Vikend Specijal" u kojoj je pričala o preseljenju u Novi Sad, vaspitanju ćerki Hane i Katje, ali i svojim pesmama.

Foto: youtube.com/Premijera official
Sestra je oblači...Nataša

Nataša, koja pored nove pesme ima i novi stajling, otkriva da je njena sestra Kristina zadužena za to:

- Kristina je zadužena za moje pojavljivanje. Nije što je moja, ali je toliko dobar stilista i čast mi je što radi sa mnom. Mislim da su kritike pozitivne, zna da izleti iz klišea, ali to je sve moda.

Bekvalčeva je objasnila i koliko je posvećebna svom poslu, kao i koju pesmu nikada nije želela da snimi:

- Muzika je igra i ako je shvatiš preozbiljno, počnete da imate posebne prohteve, da se smatrate velikim, jako brzo se ide ka dnu. Treba da radite ono što osećate, intuitivno. To se uvek ispostavilo dobro. Tačno znam pesmu u kojoj uopšte emotivno nisam učestvovala, ja nisam verovala u to. Desilo mi se sa pesmom "Mali signali" gde me je bilo sramota da je pevam. Ispostavilo se da je to koketna, ljubavna pesma, koja je postala hit - istakla je pevačica koja je nedavno na svom profilu na instagramu tokom lajv uključenja doživela neprijatnost kada joj je jedan od pratilaca rekao da je "od bivšeg supruga dobila batine jer je sponzoruša", što je Natašu u tom trenutku veoma uzrujalo o čemu je, takođe, progovorila:

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera official
Ona odlučuje o vaspitanju svojih ćerki... Bekvalčeva

- Svaka negativna informacija za mene mi zatruje dan. Rešila sam da ne čitam novine i nemam instalirane aplikacije da to čitam. Studije su dokazale da iza negativnim komentara na društvenim mrežama stoje tužne priče i jedna velika nesreća u čoveku - objasnila je Bekvalčeva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤❤moj uspeh,moje najvece bogatstvo ,njih dve...?????

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Oct 14, 2018 at 10:01am PDT

Novosadska barbika kako je oduvek zovu fanovi, ali i mediji vratila se u svoj rodni grad gde će živeti sa ćerkama za čije vaspitanje i odrastanje je uprvao ona zadužena:

- Tu su tate, ali ja sam ta koja odlučuje o vaspitanju svojih ćerki. Hana se radovala što ide u Novi Sad, a Katju imam gde da šetam, za razliku od boravka na Dedinju. Živimo u centru Novog Sada, a Čenej je vikendica. Tamo čuvam kučiće koje pronađem na ulici, a ja sam uvek kao mala dovlačila životinje sa ulice, pa mi to mama nije dozvoljavala. Sada je tamo mali zoološki vrt - izjavila je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading