Posle Jelene Tomašević, još jedan član žirija napustio "Pinkove zvezdice"!

Autor: Telegraf.rs

Zabava

22.10.2018

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da je učešće Kristine Kockar u svojstvu člana žitrija u "Pinkovim zvezdicama" teško palo pojedinim članovima žirija pa su odlučili da je vreme da se oproste od ovog takmičenja. Iako je kao razlog navela novi projekat, mnogi su spekulisali da je Jelena Tomašević iz žirija popularnog takmičenja otišla upravo zbog Kije, a sada joj se u toj odluci pridružio još jedan član.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Povukla nogu... Jelena Tomašević prva napustila "Pinkove zvezdice"

Sergej Ćetković danas se nije pojavio na snimanju emisije "Pinkove zvezdice", a spekuliše se da je i on, kao i Jelena tu odluku doneo nakon predstavljanja Kockarove kao novog člana žirija.

RepublikaFoto: youtube.com/Pinkove zvezde
A onda i on... Sergej i Jelena posle četiri godine više ne žiriraju

Umesto Jelene, u crvenu stolicu sešće Nataša Bekvalac, a Sergeja će zameniti stari član Milan Stanković koji prvobitno nije trebalo da bude deo petroke koja će ocenjivati mališane u ovoj sezoni "All stars" kako je nazvana jer će se ovoga puta pojaviti i učesnici koji su se ranije takmičili. 

RepublikaFoto: Republika.rs
Uskočila umesto Jelene... Nataša Bekvalac

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

22.10.2018 12:34

Niko nije nasledio fotelju da ostane do penzije.