Iskopirala svetsku zvezdu: Brena umislila da je Šer!

Autor:

Zabava

22.10.2018

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Lepa Brena održala je sinoć i preksinoć koncerte u Štark areni pred oko 20.000 ljudi, a s obzirom na scenografiju, koju je sa svojim timom saradnika osmislila, po svemu sudeći se ugledala na planetarno popularnu pevačicu Šer!

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Odevni komadi su nedoljivo podsećali na ono što je nekada nosila Šer...Lepa Brena

Naime, Brena se na početku koncerta na binu spustila sa plafona Arene sedeći na šljaštećoj zvezdi sa bodljama na glavi u sivoj odevnoj kombinaciji i zapevala svoj veliki hit "Boliš i ne prolaziš".

RepublikaFoto: youtube.com
Brena ju je iskopirala... Šer

- Brena je spektakl započela spuštanjem sa plafona Arene na konstrukciji u obliku zvezde, a čim je započela drugu pesmu "Srećna žena", na trenutak je nestala sa bine i potom se pojavila sa deset žena izlazeći iz specijalno osmišljenog lifta. Za vreme koncerta presvukla se nekoliko puta, a niko nije mogao a da ne ostane zatečen njenim kostimima, u kojima se u nekim trenucima jedva kretala jer su neudobni. Međutim, nije pustila da je to pokoleba. Pored garderobe, menjala je i frizure, pa se na sceni u jednom trenutku pojavila sa crvenom perikom i u plavom autfitu, te je stajlingom podsetila na pevačicu Šer. Siva odevna kombinacija koju je nosila u prvom delu koncerta neodoljivo je podsećala na onu koju američka pevačica nosi na svojim svetskim turnejama, pa nema sumnje da je Brena umislila da bez problema može da joj parira - priča naš izvor sa lica mesta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading