Za dlaku: Milena Ćeranić izbegla udes?!

Autor:

Zabava

25.10.2018

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Milena Ćeranić, kao i cela estrada, moli se za oporavak pevača Darka Lazića. Ona je, gostujući u Jutarnjem programu televizije Pink, "Novo jutro", otkrila da je i sama bila u situaciji koje su mogle biti opasne po život.

RepublikaFoto: instagram.com/ceranicmilena
Milena Ćeranić

Ona se prisetila i trenutka kada je doživela saobraćajnu nesreću na putu ka klubu u kom je trebala da nastupi:

Bilo je bezazleno, a meni je tada jedino važno bilo da stignem na nastup. Nisam imala nikakvih fizičkih posledicom, samo je tada bila šteta na kolima. Ja sam prva koja želi da se posle svirke vrati kući i da legnem i spavam. Niko se ne oseća lepo kad spava po svakakvim sobama i kućama. Svi vole da što pre dođu kući i legnu u svoj krevet - rekla je Ćeranićeva i nastavila:

- Najlakše je zato i najbolje uzeti vozača. I svi mi imamo para da platimo vozača jer jedan trenutak nepažnje može da bude koban. I meni se to dešavalo da mi pada glava. Prijatelji su me molili da, kada mi se prispava, stanem sa strane. Meni se desilo dva puta. To je milisekunda, dva puta mi je život prošao isred očiju jer mi je klonula glava i to je bio samo umor. Posle toga sam uzela svog vozača i tako sam najsigurnija - otkrila je Milena u "Novom jutru".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading