Marijana bila i sa ovim zadrugarom: Spisak se ne završava sa Banetom, Savom i Adamom!

Autor: telegraf.rs

Zadruga

20.10.2018

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica "Zadruge 2" Marijana Zonjić bila je kombinaciji sa cimerom Lazarom Jeremićem, što njih dvoje kriju od javnosti!

RepublikaFoto: e.stock/B.STEVANOVIĆ
Marijana Zonjić

Naime, Lazar i Marijana su svoju "vezu" započeli nakon što su se upoznali u jednom rijalitiju u kojem je Jeremić bio gost iako je Marijana tada imala dečka.

- Lazar je Marijanu jurio nakon izlaska iz rijalitija. Iako se ona kolebala šta da radi sa njim iako je u tom trenutku imala dečka - priča izvor i dodaje:

- Videli su se nekoliko puta. Znam da mi se Marijana hvalila da je Lazar majstor u krevetu. Mozda bi ta šema potrajala da za sve nije saznao Marijanin tadašnji dečko - navodi sagovornik.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Lazar Jeremić

- Iako je pokušavala da spasi vezu, otkačila je Lazara ali ubrzo je ostala i bez jednog i bez drugog. Čuli su se pred ulazak u "Zadrugu 2" i dogovorili da se ne poznaju jer im to.neće odgovarati u rijalitiju, jer su pored Lazara i Bane i Savo momci sa kojima je imala nešto pa da ne predstavi sebe u lošem svetlu -završava izvor.

Da podestimo, Marijana je bila intimna i sa drugim rijaliti kolegama kao što su Bane Čolak, Adam Đogani i Savo Perović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mika

20.10.2018 17:59

Dobar spisak. Kako postize?