Darkova kuma ostavila poruku koja slama srca: Probudi se, znaćeš koliko si voljen!

Autor:

Zabava

25.10.2018

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanje pevača Darka Lazića i dalje je neizvesno, ali u toku današnjeg dana je bolje i njegova kuma Andreana Čekić smogla je snage da se obrati javnosti i iskaže svoju ljubav prema njemu na veoma emotivan način.

RepublikaFoto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ
Htela da vidi Darka... Andreana Čekić

Snimak na kom je Darko koji nasmejano pokazuje tetovažu koju joj je posvetio, Andreana je objavila na svoj profil uz opis kojim je mnogima izmamila suze:

Foto: insatgram.com/darkolazicofficial
Danas mu je bolje... Darko Lazić

- Znaš šta kume, ponosna sam na tebe koliko si jak! Kad budeš ozdravio, pročitaćeš ovo i videćeš ovu masovnu ljubav koju ti šalju ljudi širom sveta! Znaćeš koliko si ti u stvari voljen! Svi te vole! Nikad drugačije nije ni bilo! I jedva čekam da te ništa ne boli, da mi se nasmešiš i da me pitaš šta sam danas jela ? I jedva čekam da završiš album, pa da napuniš Arenu (što bi rekao Đani: za bolje i nismo)! Nasekirao si nas sve, ali to si ti, ti to ne radiš namerno, samo si blentav i mi te volimo i razumemo. Danas je sunčan dan i znala sam da ćeš biti dobro, jer ti si deo mene, ti si duša moje duše i osećam te. I znam da ti, takođe, osećaš svu ovu ljubav i nikad me nisi izdao. Ceo dan slušam tvoje pesme da dostignem što lepšu emociju i znaš šta - radi! Ti pevaš najlepše, najmilije, najiskrenije na svetu celom! Tebi se veruje i veruje se u tebe! Ne sekiraj se ni za šta, samo budi dobro, sve će ovo proći i zajedno ćemo svi u pobede, jer ti i jesi rođen za pobede! VOLIM TE I VOLEĆU TE I KAD UMREM I U SVAKOM SLEDEĆEM ŽIVOTU TE VOLIM ISTO!!! Tu sam - napisala je Andreana koja je u toku jučerašnjeg dana bila u bolnici u pokušaju da ga poseti, ali su lekari dozvolili samo Ani Sević da uđe kod njega. 

Čekićeva je za vest o Darkovoj nezgodi saznala u Beču odakle je odmah krenula ka Beogradu, a od tada je neprestano uz Lazića.

RepublikaFoto: Republika.rs
Andreana i Darko

Podsećanja radi, Darko Lazić doživeo je saobraćajnu nezgdu kada je u utorak ujutru svojim automobilom marke "BMW" sleteo s puta ka Pećincima u Brestaču i zadobio teške telesne povrede glave, rebara, kao i preloma jedne noge na više mesta, dok je druga iskočila iz ležišta kuka. Laziću se u toku jučerašnjeg dana stanje pogoršalo, došlo je do otkazivanja bubrega i plućnog krila, a danas je operisan i odstranjena mu je slezina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading