Darko u šok sobi: Evo šta lekari moraju da operišu!

Autor:

Zabava

25.10.2018

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od jutros su porodica i prijatelji Darka Lazića na nogama i ispred KBC Zemun očekuju da saznaju od lekara kako je pevačevo stanje sada.

RepublikaFoto: insatgram.com/darkolazicofficial
Darko Lazić

Kako saznajemo sa lica mesta, Darko se nalazi u šok sali kako bi lekari proverili da li ima unutrašnje krvarenje. Ukoliko se ispostavi da se Darko oporavlja, moraće da miruje narednih par dana.

Operacija koja se za sada jedino planira jeste operacija butne kosti, budući da je tokom udesa polomljena čak na tri mesta. Bitno je da se naglasi da Darko neće imati operacije organa, šti znači da mu se zdravstveno stanje poboljšava.

 

 

Ukoliko se to unutrašnje krvarenje sanira, ostaje nam da iz dana u dan pratimo pevačev oporavak.

Takođe smo saznali od očevidaca da je Darko, kada su ga dovezli u bolnicu, bio kompletno svestan, čak se i šalio sa bolničarima i lekarima.

Foto: ST/Vlada LUKIĆ
Ana Sević

Potrebna krv

Iako se Ana Sević juče oglasila na svom Instagram nalogu i poručila svima da Darku ne treba krv, prema poslednjim informacijama sa lica mesta saznajemo da je krv ipak potrebna. 

Kako se spekuliše, Darku je otkazao jedan bubreg. Naravno, to ne utiče na vitalnost njegovog organizma ukoliko se bude pridržavao saveta lekara u vezi sa zdravom ishranom, spavanjem i rekreacijom.

Svi znamo da je vodio "brz" život i da će posle svega ovoga morati i te kako da promeni životne navike. Možda iz svega ovoga izvuče neku pouku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading