Bizarno! Sada mu je sve oprostila: Karleuša komentarisala smrt Borisa Trivana, a godinama su ratovali!

Autor:

Zabava

25.10.2018

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinar Boris Trivan koji je pre nekoliko sati iznenada preminuo bio je jedan od najvećih kritičara lika i dela pop dive Jelene Karleuše koja kada je čula vest o njegovoj smrti, obratila se javnosti na društvenoj mreži tviter:

RepublikaFoto: youtube.com/ LanEYMMO
Boris Trivan imao sukob sa Karleušom

- Čujem da je preminuo Boris Trivan, momak koji se krio iza pseudonima Pokojna Mileva na Tviteru. Iako ga nikada nisam upoznala, pamtiću ga po neverovatnoj mržnji koju je ispoljavao prema meni na društvenim mrežama i u medijima. Naravno, sada mu je sve oprošteno. RIP - napisala je Jelena.

 

 

Naime, Boris je slavu je stekao upravo preko Tvitera koristeći nadimak Pokojna Mileva, a gotovo da nema osobe u regionu koja ne zna o kome je reč, ili da ne zna neku od čuvenih izjava i “prozivki” ovog imaginarnog lika.

Foto: www.twitter.com/BorisTrivan
Trivan

On je rođen u Zrenjaninu 1979. godine. Studirao je Filozofski fakultet u Beogradu. Pored arheologije kojom se bavio više od decenije, velika ljubav su mu bili mediji i posebno društvene mreže. Bio je pionir komunikacija i marketinga na društvenim mrežama u Srbiji, gde je svojim jedinstvenim duhom i stilom za kratko vreme stekao veliki uticaj. Napisao je više stotina kolumni i tekstova za brojne domaće medije. Bio je jedan od pokretača i predavača na Institutu za digitalne komunikacije u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading