Kija postaje majka, a evo ko je otac!

Autor: Blic.rs

Zabava

26.10.2018

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novopečena spisateljica i pevačica, a uskoro možda i majka Kristina Kija Kockar, juče je na Sajmu knjiga u Beogradu potpisivala svoj roman "Moj potpis" i tom prilikom izjavila da planira uskoro da dobije bebu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Spremna da bude majka... Kija Kockar

Kockarova, međutim, nema partnera s kojim bi zatrudnela pa je objasnila koji plan ima po tom pitanju:

- Najveća želja mi je da postanem majka, sve drugo sam već stigla. Imam karijeru, skućila sam se, sve ide kako treba, samo nema onog pravog ni na vidiku. Pričala sam sa drugaricama i razgovarale smo o tome da idem na vantelesnu oplodnju - izjavila je Kija.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Majka je podržava u svemu... Kija Kockar i Nadica Zeljković

Kristina tvrdi da će "onom pravom" dati šansu još neko vreme da se pojavi, a onda će otići u banku sperme:

-  Danas postoje banke sperme koju doniraju anonimni donori. Mislim da to u 21. veku više nije tabu tema ili neki bauk. Ako se uskoro ne pojavi onaj pravi, mislim da je ovo najbolja i najsigurnija odluka za mene i za to dete - istakla je pobednica rijalitija "Zadruga" koja iza sebe ima dve pesme i koja ne želi za oca svog deteta bilo koga.

- Smatram da ne treba imati, niti planirati dete sa svakim. Baš zato i mislim da je anonimni donator idealno rešenje. Baš svim silama želim da se ostvarim kao majka i ako se uskoro ne desi neka spontana, velika ljubav, onda u vantelesnoj oplodnji vidim najbolje rešenje. Jedva čekam da držim svoje dete u rukama - istakla je Kristina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
blučanka

26.10.2018 09:30

Koji normalan čovjek bi sa tobom stvarao porodicu? Uostalom, ni jednog nisi mogla zadržati, jer sebe stavljaš ispred svih. Pozdrav za Andriju, Stefana, pilota, Vuka, FIlipa i dr.

Odgovori 14 53
Boris

26.10.2018 20:43

@blučanka - Kija moze da pronadje vise desetina hiljada normalnih ljudi za brak. Ali ona zeli da joj se javi njen princ.

Odgovori 35 2
Mina

26.10.2018 15:29

Kako ne, napravice ga Boba a ovo je samo izgovor pa ce srecni prevarantski par da se pomiri kad se dete rodi. Pa i to je planirano kao sto rekose prvo da im malo krene karijera pa dete. Motalni pigmeji dva brabonjka nista drugo!

Odgovori 6 39
vera

28.10.2018 10:56

Bojim se da je Kija omrzla sve muskarce i da ih vise ne zeli u svom krevetu.

Odgovori 21 1