Kada Darko bude bolje, evo gde će biti prebačen!

Autor: blic.rs

Zabava

26.10.2018

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić je još uvek u kritičnom stanju, te na kratko mogu da ga posete otac, majka, brat i još uvek zakonita supruga Ana Sević!

RepublikaFoto: instagram.com/darkolazicofficial
Darko Lazić

Lazić je u jezivoj saobraćajnoj nesreći zadobio teške povrede glave, povredu kičme, prelom rebara, butne i karlične kosti, višestruki prelom noge, probijenu plućnu maramicu, nagnječenje plućnog krila, kao i hematom na levom bubregu. U četvrtak 25. oktobra operisan je u KBC Zemun i izvađena mu slezina zbog obilnog krvarenja, a već dan posle se oseća bolje, što su potvrdili njegovi mama Branka i brat Dragan.

Jedan Darkov prijatelj izjavio je da su porodica i prijatelji već razgovarali sa lekarima ortopedije Banjici. Najbližima pevaču rečeno je da će ga primiti po hitnom postupku kada se saniraju povrede glave i pevačevo opšte stanje sredi.

- Kuk i nogu će mu raditi na Banjici, sve je završeno, samo da njemu ovo ostalo bude dobro - rekao je on, vidno raspoloženiji nego prethodnog dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading