(VIDEO) Poslušajte pesmu koju je Darko Lazić posvetio Ani Sević!

Autor:

Zabava

28.10.2018

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Slobodan Vasić objavio jer na svom Instagram profilu snimak Darka Lazića koji je nastao samo 10 dana pre teške saobraćajne nesreće koju je imao pevač.

RepublikaFoto: instagram.com/darkolazicofficial, anasevicofficial
Darko Lazić i Ana Sević

Naime, Darko je u studiju pevao svoju novu pesmu koju je posvetio još uvek bivšoj ženi Ani Sević, o čemu svedoče reči numere:

- Stigla me majko svaka suza tvoja, ona više nije, nije ljubav moja. Za ovu tuga nema, nema leka, jer ona je majko, jer ona je majko, kraj drugog čoveka.

Inače, Srpski telegraf je prvi pisao da Lazić nije mogao da se nosi sa činjenicom da se njegova bivša supruga udaje na proleće za Danijela Nedeljkovića, sa kojima je duže od godinu dana u srećnoj vezi. Prema tvrdnjama upućenih, Sevićka je Laziću  rekla kako priprema svadbu, te da će na proleće ponovo stati na ludi kamen, što je pevača potpuno slomilo i zbog čega je počeo svakodnevno da pije. Kako naš izvor tvrdi Darko je uz čašicu rakije snimao upravo ovu pesmu, a kada su ga savladale emocije, reči numere je putem sms poruke poslao Ani.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️❤️❤️??? @lazardarkovic91 #darkolazic

A post shared by Slobodan Vasic (@slobodanvasic_official) on Oct 27, 2018 at 8:44pm PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading