Citat iz Kijine knjige zaledio naciju: Slobu uporedila sa ovim!

Autor:

Zabava

29.10.2018

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novopečena pevačica, a sada i spisateljica, Kristina Kockar, pre nekoliko dana je objavila svoju autobiografiju pod nazivom "Moj potpis". Jedan odlomak iz njene knjige svima je zaparao uši.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Kija Kockar

- Znam da je spreman na sve zbog novca. Tužno je kad shvatite da je čovek kog ste voleli spreman da postane drvo - piše u Kijinoj knjizi.

Nema sumnje da se ovaj deo odnosi upravo na njenog sada već bivšeg supruga, Slobodana Radanovića, koji ju je pred kamerama rijalitija prevario i ostavio zbog Lune Đogani.

- Ovo je i za one koje nisu imale slične probleme, da nauče na mojim greškama. Molim vas učite na mojim greškama. Tek kada sam sve stavila na papir, onda sam zaplakala. Na neki način mi nije lako da se vraćam na sve to, ali opet mnoge stvari u mom životu nisu bile lake pa sam ih činila zato što neke stvari moraš da učiniš zbog sebe - rekla je Kija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
cica

29.10.2018 17:18

Tuzno je kad shvatite da je čovek kog ste voleli spreman da postane drvo, a dodala bih - a zena multipraktik!

Odgovori 39 4
vesna

30.10.2018 12:21

@cica - Kija je stvarno žena multipraktik - žena sposobna za sve. Svaka ti čast Kija.

Odgovori 26 0
Ika

29.10.2018 17:54

Bolje novac ko zeli da kupi ovaj sljam od knjige baci, da prosjaku, oroci u banci, ma sta god, svakako je korisnije nego dati za ovu svetku glupost,a po njmanje procitati

Odgovori 8 40
Goran

30.10.2018 10:59

Koji stepen IQ treba covek da ima pa da cita ovaj gadost, ljudi citajte Andrica, Tolstoja, Dostojevskog, Mesu, Den Brauna, citati ovo jel em uzalud em koga briga sta pise i kako zivi polupismeno stvorenje, stjuardesa u pokusaju.

Odgovori 1 37