Lazićev drug: Krivim sebe za Darkovu nesreću!

Autor:

Zabava

01.11.2018

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić je pre deset dana doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću u automobilu BMW Z4, koji je malo pre tragedije kupio od najboljeg druga Nenada Gavre Gavrilovića, koji je ekskluzivno za Srpski telegraf otkrio kako se osećao nakon saznanja da se njegov najbolji prijatelj slupao baš u automobilu koji mu je prodao samo nekoliko dana pre tragedije.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Darko Lazić i Nenad Gavra Gavrilović

- Tog dana sam se probudio i iz medija saznao za tragediju. Sledila mi se krv u venama kada sam video smrskan automobil koji sam mu ja prodao. Uhvatio sam se za glavu i samo sam molio boga da je živ - opisuje Darkov drug kako je izgledao trenutak kada je saznao šta se desilo i dodaje:

- Krivio sam sebe što sam mu prodao auto. Nisam mogao da se pomirim sa činjenicom da ga je baš moj auto životno ugrozio i strašno mi je bilo teško. Da sam samo znao kakvu će nam nesreću doneti svima, ostavio bih ga negde na otpadu. Ko je ovome mogao da se nada - sa bolom u glasu priča Gavra, koji otkriva da se sa Lazićem čuo dan pre tragedije, ali igrom sudbine nisu uspeli da se vide.

Gavrilović: Da sam samo znao kakvu će nam nesreću doneti svima, ostavio bih ga negde na otpadu

- Darko je bio u Šapcu i pozvao me je da se vidimo, ali sam ja bio van grada i nisam uspeo da se vratim tog dana. Pitao sam ga kako ga služi auto i rekao mi je odlično. Ujutru sam video da je njime mogao da se odveze u smrt. Možete li da zamislite kako sam se osećao - tvrdi Darkov prijatelj koga je utešila činjenica da ga je upravo taj auto spasao tragičnog ishoda.

RepublikaFoto: Republika
Auto Darka Lazića pre nesreće!

- Bilo mi je lakše kada su mi rekli da je preživeo zahvaljujući autu jer je Darko ispao iz njega prilikom tumbanja pošto je kabriolet u pitanju, a krov se otvorio dok se prevrtao. To ga je spaslo sigurne smrti - naglašava Gavrilović i objašnjava da mu teško pada interesovanje medija koji svakodnevno dolaze ispred njegovog doma u želji da saznaju detalje vezane za tragediju.

- Nisam se oglašavao nikako, sada kad znam da je dobro, želim samo da znaju svi to što sam baš ja prodao njemu kola igra je nesrećne sudbine koja nas je zadesila, a da se išta dalo naslutiti, ostavio bih auto sebi pre nego da ga njemu prodam - zaključio je Gavra, dugogodišnji Lazićev drug.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading