Blokirala ga na svim mrežama: Kija više ne komunicira sa Slobom!

Autor: Republika

Zabava

01.11.2018

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši supružnici Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović u proteklom periodu postali su najpopularnije ličnosti na domaćoj javnoj sceni, a nakon razvoda je svako od njih pošao "svojim putem".

A s obzirom na popularnost autori i voditelji mnogih emisija zovu ih kako bi gostovali kod njih, te je ovoga puta u "Magazinu In" o sebi i svojoj situaciji govorila Kija.

Kristina je na snimanju otkrila da je svog bivšeg supruga, na određen način, uklonila iz svog života. Naime, Kristina je javno priznala da je Radanovićev broj telefona blokirala, ali da ga nije uklonila i sa društvenih mreža za šta ima dobar razlog:

- Neka gleda moj divan život - izjavila je Kija koja je potom pokazala i Slobine poruke koje joj šalje putem društvenih mreža. 

Foto: promofoto

Gošće u emisiji "Magazin In"

Foto: promofoto

Sanjine gošće ove subote, osim pobednice ''Zadruge'', biće i glumica Sofija Rajović, voditeljka Dragana Katić i pevačice Goca Lazarević i Aleksandra Mladenović. 

Foto: promofoto
Kija Kockar u punom sjaju...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Boris

01.11.2018 16:52

Bolje da ga blokira nego da je uznemirava.

Odgovori 21 0
MBd

02.11.2018 01:13

Emisija je snimana pre 15 dana, u međuvremenu zajedno su ručali u Kijinom stanu i rekla je da joj je najbitnija osoba posle majke.Šta reći, sem da se stvari u njihovim životima menjaju iz dana u dan i da su im emocije veoma jake.

Odgovori 5 12