Skandalozno: Sevićka tražila pare od osiguranja dok se Darko borio za život?!

Autor:

Zabava

02.11.2018

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma brižna, i dalje zakonita, supruga Darka Lazića, Ana Sević prema pisanjima medija u trenucima dok se pevač borio za život kontaktirala je osiguravajuće društvo kako bi naplatila iznos za njegove povrede.

RepublikaFoto: ST/Vlada LUKIĆ
Trčala u bolnicu, a s druge strane zvala osiguranje za pare... Ana Sević

Pevač Darko Lazić u utorak 23. oktobra doživeo je strašnu saobraćajnu nezgodu na putu Subotište- Brestač, a odmah nakon toga njegova, i dalje zakonita, supruga Ana Sević došla je na ideju da se brže-bolje raspita kod osiguravajećeg društva o iznosu koji će dobiti na ime njegovih teških povreda.

Kako prenose beogradski mediji, Sevićeva je pred medijima i Lazićevom porodicom izigravala brižnu bivšu suprugu, a s druge strane je pokušavala da dođe do para na račun njegovih povreda. 

Iako ga je prva posetila u bolnici, Anina briga bila je tolika da je istoga dana pozvala osiguranje. Kada su Darkovi najbliži, u bolnici saznali da se Ana raspituje oko odštete, bili su potpuno šokirani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading