Marija Šerifović progovorila o preminulom bratu: Rekao mi je nešto važno!

Autor:

Zabava

05.11.2018

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop pevačica Marija Šerifović veoma retko govori o članovima porodce, osim o majci Verici Šerifović, međutim sada je otkrila da joj je smrt starijeg polubrata veoma teško pala.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Setila se pokojnog brata... Marija Šerifović

Malo je poznato da je osim polubrata Danijela Pavlovića, Marija imala još jednog brata Dušana koji je preminuo 2013. godine u 42-oj godini. 

Pevačica je o ovome govorila u filmu koji je snimila o svom životu, a retko kada priča o pokojnom bratu u javnosti.

Marijin pokojni brat Dušan bio je sin njenog oca Rajka kog je dobio u braku s Mirom, koja se posle razvoda sa sinom odselila u London. Nakon braka s Mirom, Marijin otac oženio se njenom majkom Vericom, ali je dobio i još jednog vanbračnog sina Danijela. Dušan se, kao i svi Šerifovići, bavio muzikom, ali iz zdravstvenih razloga nije napravio ozbiljniju karijeru.
RepublikaFoto: Republika.rs
Marijin otac Rajko čiji je najstariji sin Dušan preminuo...

Marija Šerifović je jednom prilikom sanjala svog pokojnog polubrata Dušana, koji joj je izgovorio upozoravajuću poruku. Pevačica je u dokumentarcu "Ispovest" pričala o svom bratu po ocu, koga je mnogo volela. U prvoj epizodi serijala prikazane su scene koje nisu bile emitovane , pa je tako i deo o njenom starijem bratu ispričala na poseban način.

- Sanjala sam ga i u tom snu mi je rekao samo jednu reč, koju ću poslušati i koje ću se držati. Rekao mi je: "Uspori!" - kazala je tom prilikom pobednica Evrosonga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading