Evo koliko je Rozga vrela sat vremena posle ponoći!

Autor:

Zabava

05.11.2018

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao što se i očekivalo, pop diva Jelena Rozga, atmosferu u beogradskom klubu "Kasina" dovela je do usijanja.

Foto: Promo foto
Jelena Rozga

Verna publika je sa nestrpljenjem očekivala Jelenin nastup koji je, uz pratnju svog benda, započela sat vremena nakon ponoći.

Uz poznate hitove publika je pevala, igrala, provodila se  sve do ranih jutarnjih sati. Prelepa Splićanka oduševila je sve prisutne kako svojim glasom i stasom, tako i vatrenom energijom kojom je sa scene plenila čitave noći, potvrđujući još jednom da je sreda u "Kasini" - jednostavno nezaboravna. 

RepublikaFoto: Promo foto
Kasina

Petak u Beogradu obelezio je nastup -"Lapsus bend" koji je u Kasini priredio provod za pamćenje. Nižući popularne hitove, bend je podigao ceo klub na noge, da bi uz vruće ritmove publika uplesala u rane jutarnje časove. Nastavak velike žurke kojom "Kasina" obeležava početak zimske sezone. u potpuno renoviranom, spektakularnom prostoru očekuje nas već u sredu, uz nastup  Emine Jahović. Pripremite se za vrelu zimu u srcu Beograda, jer - "Kasina" je uvek garant sjajnog provoda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading