Darko devet godina zavisan od droge!

Autor: Nikolina Marić

Zabava

06.11.2018

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevača Darka Lazića drma teška apstinencijalna kriza, koja mu, pored velikih povreda koje je zadobio u udesu, trenutno predstavlja najveći problem.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Devet godina se drogira... Darko Lazić

Kako Srpski telegraf saznaje, Darko preklinje medicinsko osoblje da mu dopremi neki opijat jer je, navodno, ubeđen da bi se osećao bolje nakon toga.

- Otkad je izašao iz kome i postajao sve svesniji, Darko je sve više upadao u krizu zbog alkohola i droge. On je priznao lekarima da koristi narkotike. Redovno u kriznim momentima traži da mu "donesu nešto" - kaže lekar iz KBC Zemun, dok izvor blizak pevaču otkriva da se čini kao da Darko u mislima ima samo poroke, a da je siguran da će mu se povrede sanirati.

Lazić u postelji bukvalno cvili dok moli da mu se dopremi neki opijat iako je svestan da su ga do sada tri puta vraćali iz mrtvih

- Svakoga ko bi mu ušao u sobu Darko je pitao da mu donese neku nedozvoljenu supstancu. Njega kriza toliko drma da se čini kao da ne može da izdrži, a da ne uzme kokain. Darko bukvalno cvili dok moli da mu se nešto dopremi, a medicinsko osoblje svakodnevno pokušava da ga obuzda. Zbog toga je verovatno i imao povišen pritisak prethodnih dana - uverava izvor i tvrdi da Lazić koristi narkotike već skoro deceniju, odnosno devet godina.

RepublikaFoto: Prntscr Telegraf.rs
Trese ga apstinencijalna kriza... Lazić u bolnici

- Darko redovno uzima narkotike gotovo devet godina. Snimak koji se pojavio u javnosti, a na kojem šmrče beli prah je nastao 2011. i Lazić se nije preterano uznemirio nakon što je on isplivao. Zato se pred novinarima i šalio na taj način i rekao da je šmrkanje normalna stvar u vremenu u kojem živimo. Međutim, njemu je zbog narkotika i alkohola, koji pije kao vodu, pritisak vrlo visok - kaže izvor i dodaje da je zbog problema sa srcem Darko nekoliko puta morao da traži hitnu lekarsku pomoć.

Foto: insatgram.com/darkolazicofficial
Imao ozbiljnih problema i sa pritiskom... Darko

- Pre tri i po godine Darko je imao pritisak 200 sa 160. Sve se dogodilo u njegovom i Aninom stanu nadomak Košutnjaka, a pored Sevićeve, u kući je bila i Lazićeva majka Branka. Darko je prebledeo, a preplašena majka i tadašnja žena hitno su pozvale lekara koji je uspeo da mu spusti pritisak lekovima i infuzijom. Bio je bukvalno na ivici smrti. Ipak, posle pola godine, Darku je opet pozlilo na nastupu u Beču, kada je imao isto visok pritisak, pa su ga prijatelji brzo odveli u tamošnju privatnu kliniku gde su mu lekari rekli da opijate hitno prestane da konzumira pošto je mogao bukvalno da umre. Treći put smo svi svedoci šta mu se desilo - kaže naš odlično obavešten izvor koji dodaje da je Lazić godinu i po dana pio lekove za srce i lekari su mu savetovali da ih nikada ne preskače zbog ozbiljnih zdravstvenih problema s kojima živi. Međutim, kako saznajemo, Darko ih je na svoju ruku izbacio iz upotrebe.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading