Zbog njega Prija prekida trudničko: Pejović spreman za koncert!

Autor:

Zabava

11.11.2018

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aco Pejović privodi kraju pripreme za predstojeći koncert u Štark Areni 22. novembra. Ovo će mu biti druga Arena, kako kaže, ali joj se svakako raduje i svakodnevno se stara da "ništa ne zafali".

RepublikaFoto: Promo foto
Sprema se za Arenu

Popularni pevač, pored toga što uvežbava repertoar, otkrio je i da sprema i brojna iznenađenja.

- Probe se održavaju svaki dan. Scenografija, bina, sve je spremno. Mislim da karata više nema. Ostaje još da te večeri budemo raspoloženi. Ja ću biti sigurno. Već 15 dana niti izlazim, niti pijem, niti tompus... sve sam sveo na minimalu. Daću sve od sebe. Neka bude i druga Arena kao prva - biće za pamćenje- izjavio je Aco emisiji "Premijera".

- Imam tremu jer sam domaćin. Imam odgovornost. Da li će sve da funkcioniše, pu pu... Da li će svi biti zadovoljni, nije moja briga ali opet i jeste. Ja sam neko ko voli i na takve stvari da skrene pažnju organizaciji. Mislim da sam dobar domaćin, kao i u svojoj kući. Hoću da kažu, svi ti ljudi i oni koje ne poznajem, da odu zadovoljni- ističe Pejović.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Aco Pejović

Pevačica Aleksandra Prijović, s kojom ima duet i kojoj je kumovao na svadbi, prekinuće trudničko bolovanje kako bi mu se pridružila na sceni. Pevač nije krio koliko je srećan, ali i ponosan zbog toga.

- I kum bi prekinuo trudničko bolovanje zbog nje!- rekao je kroz osmeh pevač, pa nastavio:

- Uveče je zovemo pa pitamo kako je gospodin Aleksandar, kako je noćas spavao... ona to sjajno podnosi, vodi računa- dotakao se i njene trudnoće, koja mu pored koncerta koji se bliži i te kako mami osmeh na lice.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading