I ona menja profesiju: Didi Janković sprema reviju za Nedelju mode u Njujorku!

Autor:

Zabava

11.11.2018

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica na čiji račun mnogi zbijaju šale, Dijana Didi Janković gostujući u emisiji “Kontravizija” Lava Grigorija Pajkića koja će biti emitovana večeras od 19.15 časova, otkriva gde sada živi, ali i koji su njeni novi profesionalni poduhvati:

RepublikaFoto: Promo foto
Otkrila planove... Dijana Janković i Lav Pajkić

-Najviše vremena provodim u Njujorku, Los Anđelesu... Menadžer mi je iz Njujorka, pa često putujem na relaciji Beograd-Njujork, pa  i Beč, tako da nikada nisam kod kuće.

Foto: instagram.com/didijofficial
Dijana Didi Janković

S obzirom na to da svoju karijeru nije previše gradila u Srbiji, Didi otkriva Lavu zbog čega je to tako kao kako se pripremala za svetsku muzičku scenu:

-Od malena sam želela da se bavim pevanjem u Americi, nekako mi je to bio san zato sam dosta radila na engleskom jeziku, radila sam na akcentu, pratila sam svetske dive Džej Lo i Britni. Gradila sam karijeru u Srbiji, ali mi je to više bio hobi. Zatim sam otišla u Ameriku i upoznala sam neke menadžere koji su mi ponudili saradnju na Šegijem. On je veoma prijatan, odmah je pristao. Šegi je oduševljen mojim glasom i mojim stajlingom i rekao je da će uraditi još neki duet sa mnom. Snimili smo spot u Majamiju, a on se pojavio na vreme i ja sam bila veoma uzbuđena – istakla je Dijana.

RepublikaFoto: Promo foto
Sada će da bude dizajnerka... Didi

Pevačica je, zatim, priznala da priprema još jendo iznenađenje u skladu sa svojim afinitetima prema modi:

-U isto vreme se bavim i dizajniranjem, planiram da uradim reviju na Nedelji mode u Njujorku. Išla sam u jedan kamp u Atlanti na koji su išle Madona, Džej Lo i Britni.

Celu emisiju pogledajte u nedelju na kanalu Televizije Pink i tom prilikom saznajte šta je Didi kazala o pevačicama iz Srbije, kao i s kim se iz svetskog džet seta druži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading