Nadežda Biljić na specijalnom lečenju posle Zadruge!

Autor: Telegraf.rs

Zadruga

10.11.2018

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nadežda Biljić imala je nekoliko nervnih slomova u "Zadruzi 2", iz koje je kao i u prvoj sezoni pobegla preskočivši ogradu. A njeno stanje se po izlasku pogoršalo, pa je pevačica, po sopstvenom priznaju završila na psihijatrijskom lečenju.

RepublikaFoto: youtube.com/ Novo jutro - Dea i Sarapa
Priznala da joj je psihičko zdravlje veoma loše... Nadežda Biljić

- Psihički sam veoma loše. Pijem lekove za depresiju, anksioznost... Lekar mi je rekao da mi se stanje pogoršalo jer mi u "Zadruzi" nisu davali dozu koja mi je propisana pred ulazak, već tri puta manju. Zbog toga sam bila agresivna, nervozna, veoma sam se loše osećala. Mogla sam da povredim sebe, ali i druge. Sada sam na specijalnom lečenju i nadam se da ću biti dobro - izjavila je Biljićeva.

Pevačica je istakla da sada mora da se posveti svom psihičkom zdravlju, zbog čega se izolovala:

- Ne smem nigde da izlazim. Trenutno samo spavam i jedem. Ne viđam se sa ljudima i ne razgovaram ni sa kim.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Ponašala se čudno zbog smanjene doze lekova... Biljićeva

Biljićeva kaže da je niko iz produkcije nije zvao po izlaska iz rijalitija, ali očekuje da će problem rešiti mirnim putem.

- Produkcija mi je oprostila bežanje iz prve sezone i na tome joj hvala. Dali su mi još jednu šansu i drugi put sam ušla da taj dug vratim. Nisam u tome uspela jer mi je zdravlje bilo ozbiljno narušeno, smršala sam 10 kilograma... Nedovoljna doza lekova koju su mi davali dovela je do toga da i psihički obolim. Nadam se da će se ova situacija rešiti na obostrano zadovoljstvo i da nećemo morati sudski da se obračunavamo. To je poslednje što u životu želim i što mi treba, ali odluka je na njima. Nadam se da će neko uskoro kontaktirati sa mnom. Moj pasoš je još kod njih - zaključuje Biljićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Boris

11.11.2018 09:13

Završila na psihijatrijskom lečenju zbog svoje bolesti od ranije. Došla bolesna u prvu Zadrugu pa pobegla. Nije se na vreme lečila pa se stanje pogoršalo. Niko joj nije kriv.

Odgovori 10 1
Mirka

11.11.2018 11:58

Samo dobri i osecajni ljudi, mogu ovakve probleme da imaju . Zelim joj da se posveti sebi i ozdravi a ne samo da misli kako drugima da ugodi. ?