Ana Sević konačno pokazala Lorenu: Evo šta radi dok Darko vodi bitku za život! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.11.2018

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodična drama koja se dešava porodici Lazić-Sević zbog saobraćajne nesreće u kojoj Darko umalo nije izgubio život, polako ali sigurno dobija svoj kraj. Darko se oporavlja, a Ana se trudi da njihovoj zajedničkoj ćerki Loreni na sve načine olakša odsustvo tate dok ne izađe iz bolnice.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/darkolazicofficial
Darko Lazić

Posle tri nedelje od pevačevog prevrtanja automobilom, višestrukih preloma i veštačke kome, Darko Lazić dobija bitku za život. On je smešten u KBC "Zemun" i stanje mu je za sada stabilno.

Čudo ga je spasilo, a njegova još uvek zakonita supruga Ana Sević ga je obilazila u bolnici. Iako razdvojeni sa suzama u očima ona nije mogla da sakrije brigu za njegovo zdravstveno stanje i ugrožen život.

Kako je Lorena još uvek malena da bi znala šta joj se dešava sa tatom tokom Darkove borbe, Ana se trudila da je maksimalno poštedi izlaganja javnosti. Dok joj tata leži u bolnici Lorena se kao i svako dete raduje stvarima koje čine jedno detinjstvo. Ana je posle dužeg vremena objavila na jednoj društvenoj mreži njenu i Darkovu ćerkicu kako uz smeh i igru uživa na rođendanu svojih drugara nesvesna situacija koje se trenutno dešavaju u njenoj porodici. 

Foto: instagram.com/anasevicofficial
Lorena sa drugarima

Podsetimo da je Darko pre neki dan izjavio kako će nakon izlaska iz bolnice podneti zahtev za razvod braka sa Anom Sević. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading