(VIDEO) Ceca stigla na suđenje sa Karleušom, pa naglasila: Tužena sam za uvredu, ne za agresivno ponašanje!

Autor:

Zabava

15.11.2018

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana Ceca Ražnatović danas se sa svojim advokatom Dušanom Stojkovićem pojavila u sudu kako bi prisustvovala ročištu povodom tužbe i kontratužbe koju vodi protiv Jelene Karleuše.

Foto: e-stock agency
Ceca sa advokatom prilikom dolaska na ročište...

S obzirom na to da se Jelena nije pojavila na ročištu, Ceca je sa advokatom brzo napustila sudnicu, a potom dala izjavu okupljenim novinarima objasnivši da ju je Karleuša tužila za uvredu, a ne za agresivno ponašanje:

Foto: e-stock agency
Dala i izjavu... Ražnatovićka

- Današnje ročište zakazano je povodom tužbe i kontratužbe za uvredu, ne kako je spekulisano s druge strane da je to bio napad, agresivno ponašanje... To je bila laž, znači kontratužba je za uvredu - istakla je Ražnatovićka koja je želela da pojasni zbog čega ju je Karleuša tužila.

RepublikaFoto: e-stock/A. BAČLIJA
Danas se nije pojavila... Jelena Karleuša

Naime, Jelena Karleuša je podnela kontratužbu protiv Cece zbog vređanja u sudnici kada su se jednom prilikom srele na ročištu povodom tužbe koju je prvobitno pokrenula Ražnatovićka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading