Kija se umalo onesvestila kada je čula u kakvom je stanju Darko Lazić: Histerično plakala zbog bivšeg dečka!

Autor: informer.rs

Zabava

15.11.2018

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kockar navodno je danima plakala zbog saobraćajke koju je pre tri nedelje doživeo njen bivši dečko Darko Lazić. Pobednica "Zadruge" se umalo onesvestila kada je čula da je pevač sleteo sa puta i da je u životnoj opasnosti

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kija Kockar

Ona je odmah zvala zajedničke prijatelje da se raspita kako je i da li će preživeti.

- Kada je pročitala da se njen bivši dečko mrtav pijan isprevrtao na putu i da je na ivici smrti, Kija je bila van sebe. Histerično je plakala, govorila je da joj je dosta loših vesti, bolesti, nesreća, smrti. Odmah je pozvala neke zajedničke prijatelje da se raspita kako je. Plakala je danima, užasno ju je pogodilo to što je Darko loše i što se bori za život - kaže izvor.

- Darko i Kija godinama nisu bliski. Neki ljudi su protumačili da se ona uznemirila jer je i dalje zaljubljena u njega, ali to nije istina. Pogodilo ju je što se to dogodilo nekome koga poznaje, sa kim je bila u vezi.... Stalno je ponavljala: "On je mlad, ima dete, ne sme da umre." Ma katastrofa!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Darko Lazić

Sagovornica Informera tvrdi da je Kija po izlasku iz "Zadruge" postala mnogo osetljivija i da lakše zaplače nego ranije.

- Mnogo loših stvari joj se desilo u poslednjih godinu i po dana, pa je sada mnogo osetljivija nego ranije. Prvo ju je Sloba Radanović javno prevario i ponizio. Onda joj je umro otac Miloš... Izašla je iz rijalitija, dočekao ju je haos, histerija... Nadala se da će moći da oprosti Slobi, ali su se ipak razveli. Na kraju su joj doktori rekli da ima tri tumora, pa je njenoj najboljoj drugarici Ani Korać umro tata. Sada je bila i na operaciji.... Kada je čula za Darka, samo je rekla: "Ne, Bože, opet, ne mogu više ovoliko nesreće da gledam" - prenosi izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading