Bolest ga savladala: Poznati glumac preminuo u 31. godini

Autor:

Zabava

05.07.2019

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi hrvatski glumac Josip Braovac preminuo je u 31. godini života. On se poslednjih meseci borio sa opakom bolešću koja ga je na kraju savladala!

Foto: instagram.com/printscreen
Josip Graovac

Braovac je najpoznatiji po ulozi Damira iz druge sezone televizijske serije "Ruža vetrova" čija se radnja odvijala u Splitu, a koja je u Srbiji bila veoma popularna. Osim u sapunici RTL-a, glumac se pojavio i u spotu grupe Magazina Jutro nakon.

Da nešto s njim nije u redu, Josip je objavio početkom godine na svom profilu na društvenoj mreži, otkrivši kako mu snagu u teškim trenucima daje upravo vera u Boga.

Dva meseca kasnije, otkrio je kako je iza njega operacija u Zagrebu te da uskoro počinje s terapijama.

- Nemojte me pitati koje su prognoze i šta kažu doktori, jer to nije ni približno bitno koliko ono što je Bog naumio sa mnom. Siguran sam da me samo stavio na iskušenje da kroz sve ovo postanem jača osoba. Čujemo se kad se oporavim, a do tada, Božiji blagoslov svima - poručio je glumac.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josip Braovac (@jopa810) on Feb 11, 2019 at 5:37am PST

 

U Splitu je završio Ekonomsko-birotehničku školu i kasnije Ekonomski fakultet, bio je vatreni navijač Hajduka i strastveni ribolovac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading