Novi roman "Ciganska strast" Vladimira Đurića Đure!

Autor:

Zabava

01.07.2019

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi roman "Ciganska strast", Vladimira Đurića Đure, njegov treći ljubavni roman, posle "Londona" i "Beograda bez sna", konačno je u prodaji.

Foto: Promo foto

Ljubavna priča sa bajkovitim elementima prati beogradskog arhitektu i trgovca skupim predmetima, koji je sebi dao umetničko ime Dendi i cigansku lepoticu Lunu siromašnu devojku neshvatljive lepote.

Dendi upoznaje Lunu koja ga podseti lepotom na manekenku Adrijanu Limu koja reklamira parfem Mesečina. Vozeći se u svoj ranč na vojvođanski salaš, zatiče prebijenu devoku Lunu i odvede je u svoj dom kako bi joj pomogao. Međutim, njena magična lepota ga potpuno osvoji.

Njen govor je prepun poezije, a čitava njena porodica koja se davno doselila iz Persije velikim karavanom čuva opasne tajne. Njen brat i makro Melalon, počinje da pravi velike probleme Dendiju i Luni i da uništava njihovu vezu.

Da li je ljubav romkinje i bogatog beogradskog umetnika moguća. Dendijev svet raskoši i bogatsva i Lunin svet bede sudaraju se na neshvatljiv način. Poetska bajka u stilu Merimeove "Karmen" dobija konačno rešenje, kao i svaka velika nemoguća ljubav.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading