Glumac teško povređen: Bogdan Diklić ispalio metak u oko!

Autor:

Zabava

19.08.2019

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš poznati glumac Bogdan Diklić doživeo je tešku povredu na snimanju film kada je ispalio rafal iz "kalašnjikova".

RepublikaFoto: youtube.com/Besttv Zajecar
Bogdan Diklić

Tom prilikom Bogdana je jedna čaura pogodila u levo oko.

Na snimanju filma "Turneja" pre 11 godina nedaleko od Prijedora, naš glumac ispalio je rafal iz klašnjikova, a jedna od ispaljenih čaura pogodila ga je pravo u levo oko. 

U pitanju je bila manevarska municija, a kolege su odmah pritrčale da mu pruže pomoć.

Kako nije bilo moguće da mu se ukaže pomoć na terenu, producent filma i glumac Tihomir Stanić, direktor Slobodan Pavićević i reditelj Goran Marković povređenog Diklića odmah su stavili u automobil i odvezli u bolnicu u Prijedor, odakle je prevezen u Banjaluku. Oftalmolozi su ga pregledali, konstatovali da je povreda oka teška i sanitetskim vozilom Diklić je prevezen na VMA.

Kako se priča po kuloarima glumišta, Diklić od tada ima stakleno oko, ali o tome ne voli da priča. Godinu dana nakon ove nesreće Bogdan je opet jedva preživeo. Naime samo godinu dana nakon tragedije sa puškom, Bogdanu je pozlilo u toku predstave "Kandid ili optimizam" na Sterijinom pozorju pa je posle reanimacije hitno prebačen u kamenički Institut za kardiovaskularne bolesti.

U toj zdravstvenoj ustanovi mu je dijagnostikovana plućna tromboembolija, a kasnije mu se stanje naglo pogoršalo razvojem akutnog infarkta miokarda (srca).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading