"FANTOM" JE AUTENTIČNA LJUBAVNA BAJKA

Autor: Tanjug

Zabava

03.10.2017

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pozorište na Terazijama je prvi teatar u regionu koji je uspeo da otkupi autorska prava za jednu od najzahtevnijih i najkomplikovanijih muzičkih predstava, "Fantom iz opere". Najpopularniji brodvejski hit premijerno će na sceni PnT biti izveden 7. oktobra.

RepublikaFoto: Promo foto
Scena iz "Fantoma iz opere"

- Pripremili smo mjuzikl koji je najzahtevniji u svim svojim segmentima i često smo se pitali da li možemo da se izboriimo sa tehnički izvanredno teškom predstavom, kazao je reditelj Jug Radivojević.

Na konferenciji za medije Radivojević je napomenuo da nikada duže sa ansamblom nije pripremao neku predstavu, ali i da će njihov "Fantom" biti potpuno novo umetničko delo jer su u rad ušli potpuno neopterećeni ranijim izvođenjima.

- "Fantom" jeste ljubavna bajka koja nas podseća da je ljubav jedino osećanje koje iz čoveka izvlači najbolje. Mjuzikl "Fantom iz opere" govori o tome koliko ćemo zapravo mi sami postati ljudi - zaključio je Radivojević.

RepublikaFoto: Promo foto
"Fantom iz opere"

Uloga Fantoma poverena je Slobodanu Stefanoviću, u alternaciji sa Nikolom Bulatovićem.

Za ulogu Kristin izabrana je sedamnaestogodišnja Marta Hadžimanov, u alternaciji sa Mirjanom Matić. Raul je Ivan Marković, u alternaciji sa Slavenom Došlom.

Dirigent je Vesna Šouc, scenograf Aleksandar Denić, a kostime je kreirala Bojana Nikitović.

Koreografija je poverena Konstantinu Kostjukovu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljubitelj pozorista

03.10.2017 14:56

Samo treba reci da postoje 2 premijere: -07.10. -10.10. Posto postoje dve podele.