(FOTO) Cela Srbija šokirana! Našu poznatu glumicu policija pronašla u bespomoćnom stanju: Muž je pretukao, pa pucao na nju!

Autor: Blic

Zabava

12.05.2020

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumicu Minu Lazarević domaća publika zavolela je još dok je igrala Čupku u seriji "Porodično blago". Vrlo brzo doživela je veliku popularnost, dok je u privatnom životu imala brojne turbulencije.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Mina Lazarević

Naime, posle prvog braka sa džez muzičarem Aleksandrom, Mina je uplovila u vezu sa baletanom Goranom Stanićem koji je na nju fizički nasrnuo pred dvoje maloletne dece.

Kako se pisalo 2015, nakon svađe supružnika došlo je do ponovnog fizičkog nasilja nad glumicom. Stanić je besan tada zapucao iz automatske puške, i susedi su i pozvali policiju. Patrola je došla u stan i zatekla pretučenu Minu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Policija

Kod njenog partnera tom prilikom su nađene i kapisle za detonator, pa ga je policija osim za nasilje u porodici, sumnjičila i za izazivanje opšte opasnosti i nezakonito držanje oružja i municije. Stanić je tada priznao krivicu i nagodio se sudom da godinu dana provede u kućnom zatvoru uz elektronski nadzor.

Do pre braka sa Goranom Stanićem, glumica je bila u bračnoj zajednicki sa džez muzičarom Aleksandrom, za koga je rekla da joj je velika podrška, a iz prvog braka ima maloletnog sina Luku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading