Predstava "Moderna bajka" puna poznatih ličnosti oduševila sve u "Akademiji 28"!

Autor:

Zabava

29.06.2020

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Moderna bajka" je modno-scenski performans koji je pred punom salom "Akademije 28" održan u Beogradu.

RepublikaFoto: Jelena Govedarica
Moderna bajka

Glumački tandem Saša Pantić i Jelena Govedarica oduševili su glumačkim ulogama posetioce. Beskrajno sam srecna zbog toga, istakla je Govedarica ciji je ovo šezdeset prvi autorski projekat. Spoj mode i glume, gde potpisuje scenario, koreografije, režiju, a glumacki tandem u ovoj komediji bili su Saša Pantić i ona.

Komedija o braku nekada i sada, gde kroz opterećenost internetom, verovanjem u  gatare zapravo remeti tečine (Saša) planove za udaju koju joj je spremao. Smenjivao se smeh i aplauzi publike. Jelena nikako nije mogla da se oslobodi  preturanja po džepovima muža Gorana koga je igrao Nenad Škundrić, dok tetak koji je pobornik tradicionalnog braka ima suprotna gledanja, a to je da žena treba stalno da zavodi muškarca. jer je velika konkurencija, a ne da se od života preturanjem po džepovima traži problem i pravi pakao! On objašnjava Jeleni kako su se svadbe nekada spremale te s tim u vezi i vraćanjem u proslost nastupio je Ansambl "Ratislav Blagojević" i "Gledanice" i "Milva fashion room" sa anterijama uz pratnju violiniste Nikole. Muž Goran bio je do njenog zvanicnog DA u bezizlaznoj situaciji i neizvesnosti jer je ona opsednuta njegovim lajkovima i baksuziranjem kada joj je ispao buket. Njegove kume igrale su pevačice Dr Folk i Cipka koje su mu pokusale ukazati na Jelenu kao loš izbor. Pevačica Sanja Maletić igrala je kumu koja je njen glas razuma i odlično se snašla u tome. 

RepublikaFoto: Jelena Govedarica
Andrija Jorgić i Marina Ančevska

- Ovo je za mene veliko iskustvo i srećna sam što sam bila deo Jeleninog projekta. Veliki izazov za mene - istakla je Sanja.

U scenama kada je Jelena vežbala pucanje, pojavio se sportista reprezentativac Srbije u streljastvu Duško Petrov, ali i plesni par Filip Todorović i Bojana Jovanić sa kojima je vezbala prvi ples.

- Na sceni su se nasla TV lica i novinari koji su nosili dizajnere Mariju Vitez i Vladimira Di Krupskog , koji su predstavili svoje kolekcije koje su na scenu donele glamur ali i autentiČnost jedne Žene. Među njima nasli su se: Ivana Đordjevic (Grand TV), Tea Momčilovic (KCN), Srđan Zelembaba - Zele (Prva tv), Tijana Ranđelovic (DM Sat), Ljiljana Stanišic (Kurir), ali i pevačice Cipka i Dr Folk.

RepublikaFoto: Jelena Govedarica
Predstava "Moderna bajka"

Uspšni ljudi su prezentovani kroz glumačku prezentaciju svoje profesije a među njima su se nasli:
Ljiljana Bulatović, profesor i pisac poezije, Dragan Obradovic dizajner enterijera, direktor časopisa "Borba" Andrija Jorgić, doktorica Tamara Krstic "dr Tara cosmetics", reper Don Aleks, Zade Nikolić, srpsko marokansko prijateljstvo, Marina Ančevska Nlp trener.

Ovo je jedan divan nacin objedinjavanja mode i glume, gde kroz obe doživljavamo određene segmente života kroz životnu priču, istakla je Jelena koja je bila vidno uzbuđena i prezadovoljna proteklim događajem koji su ispratili mnogobrojni mediji, ali i eminentna publika u kojoj smo videli Đorđa Davida, Ivanu Šašic, Gorana Čomora, Gorana Jovanovića i mnoge druge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading